18 / 04 / 2024

Banuevleri Ispartakule 1 projesinin 2. etabı geliyor!

Banuevleri Ispartakule 1 projesinin 2. etabı geliyor!

Hasanoğlu İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Yıldırım Gürdal, güncel yatırımlarını ve marka proje konseptinin beğeniyle karşılanmasının ardında yatan sebepleri anlattı.



Banuevleri markalı konut projeleriyle ön plana çıkan Hasanoğlu İnşaat'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Yıldırım Gürdal, güncel yatırımlarını ve marka proje konseptinin beğeniyle karşılanmasının ardında yatan sebepleri anlattı.

 

Firmanız ve kurumsal değerlerinizi tanıyabilir miyiz? 

Sektörde yaklaşık 25 yılı geride bırakan Hasanoğlu İnşaat, profesyonel ekibi ve grup şirketleriyle gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimleri arasındadır. Bugüne dek altyapı projeleri, konut, ofis, üniversite ve kamu binaları inşa ederek birçok başanlı projeye imza attık. İlk günden beri inandığımız ve benimsediğimiz öncelikli değerlerimizi "müşteri güvenilirliği ve memnuniyetini en üst seviyede tutmak", "çevreye duyarlı projeler geliştirmek" ve "bireye ve topluma saygılı ve etik bir duruş sergilemek" şeklinde sıralayabiliriz. Bundan sonra da bilgi birikimimizi ve atılım gücümüzü birleştirerek kamuda ve özel sektörde birçok proje gerçekleştirmek en büyük hedefimizdir. 


 "İlk günkü heyecan ve disiplin" olgusunu tüm projelerinizde ön plana çıkarıyorsunuz. Bu felsefe hakkında neler söylemek istersiniz? 

Arkamıza her dönüp baktığımızda, hayata geçirmiş olduğumuz projelerde yaşayan insanların, kendilerine sunulan güvenli ve huzurlu yaşam ayrıcalıklarından yararlandıklarını, bundan dolayı da mutlu olduklarını görüyoruz. Bu mutluluğu onlarla paylaşmak, bir sonraki adımımızda da aynı duygulan yakalayabilmek için; o ilk günkü heyecan ve disiplinin verdiği enerjiyle yola devam etmekteyiz. 


Güncel yatırımlarınız nelerdir? 

Hasanoğlu İnşaat olarak Ispartakule bölgesinde konut ve ticari alanları kapsayan iki adet projemizin inşaatı devam etmekte olup, 2017 yılının ilk çeyreğinde Banuevleri Ispartakule 1 projemizin 2. etabının inşaatına başlamayı planlamaktayız. 


Proje geliştirmek adına yapmış olduğumuz yatırımların büyük bir bölümü Ispartakule, Hoşdere, Büyükçekmece ve Zekeriyaköy bölgelerinde yer almaktadır. 

¦ Mevcutta inşaatı ve satışları devam eden Banuevleri Ispartakule 2 ve Banuevleri markalı konut projelerinizden bahseder misiniz? 

Banuevleri markalı konut projelerinin ilkine 2005 yılında 103.000 m2 üzerinde geliştirdiğimiz 309 daire ve 84 villadan oluşan Banuevleri Bahçeşehir Projesi'yle başladık. 

Ardından marka serüvenimize Ispartakule bölgesinde Banuevleri Ispartakule 1 ve Ekim 2016'da teslimini gerçekleştireceğimiz Banuevleri Ispartakule 3 projeleriyle devam ettik. Şu anki mevcut durumda Banuevleri Ispartakule 2 Projesi'nin inşaatı devam etmektedir. 

Diğer tüm projelerimizde olduğu gibi aile konseptini ön plana çıkarttığımız Banuevleri Ispartakule 2'de, yaklaşık 18.000 m2 alan üzerinde, dört blokta geniş iç mekânlara sahip 2+1 ,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlanmış, modern ve güvenli 220 daire ve 16 mağaza bulunmaktadır. 15.000 m2'si eşsiz peyzaj alanı olarak dizayn edilen Banuevleri Ispartakule 2, kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fıtness, basketbol - voleybol sahası, çocuk oyun alanları ve mescidin bulunduğu sosyal tesisleri ile tüm ailelere sosyal bir hayattan bekledikleri herşeyi bulabilecekleri eşsiz bir yaşam vadetmektedir. 


Sizce marka proje konseptinin bu denli yoğun ilgi görmesinin ardında hangi sebepler yer almaktadır?

 

Günümüzde firmaların marka haline getirdiği projelere yüksek ilgi gösterilmesinin ardında pek çok sebep yatıyor. Bunların en başında doğru yerde doğru projeler yapılmasını ve yapılan her nitelikli projede aynı kalitenin yakalanmasını, proje teslimlerinin zamanında gerçekleştirilmesini sayabiliriz. Firmaların yaptıkları işin arkasında olması ve güvenilirlik, önemli bir faktördür. Öte yandan, markalı konutlardaki fiyat artış oranının diğer konutlara göre yüksek olması; yatırımcıya cazip gelmektedir. Firmanın sahip olduğu kurumsal kimliği projeleriyle insanlara hissettirebilmesi de yine önemli bir artı olarak ön plana çıkmaktadır


Forbes 


Geri Dön