20 / 04 / 2024

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Barbaros Reserve Bodrum Residences'ta teslimler bu yıl başlıyor!

Sera Group tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Barbaros Reserve Bodrum Residences projesi 100 milyon dolarlık yatırım yapıyor.



Hürriyet'te yer alan habere göre; Peska Turizm Yatırım AŞ, Bodrum’da 100 milyon dolarlık yatırıma imza atıyor. Teslimlerin bu yıl başlayacağı projede 42 rezidans bulunuyor. 

Barbaros Reserve Bodrum Residences projesinde aynı koydaki 73 rezidanslık ikinci etapta ise teslimler Mayıs 2020’de gerçekleştirilecek. 


49 YILLIĞINA DEVRE TATİL 

Yalıçiftlik’te yükselen ‘Barbaros Reserve-Bodrum Residences’ projesi 42 rezidanstan oluşuyor ve projenin bu yaz teslimi planlanıyor. Barbaros Reserve-Bodrum Residences 50 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor.


TATİL ANLAYIŞI DEĞİŞİYOR

Sera Group CEO’su Ahmet Ozan Şener, dünyadaki tatil anlayışının değişmesiyle artık küçük otel odaları yerine daha büyük, ev konforunda hizmet verilen ve daha uzun kalınabilecek odalar ve tesislerin tercih edildiğini söyledi. Buradan yola çıkarak yeni yatırımlarını şekillendirdiklerini belirten Şener, “Bu koydaki ilk projemiz, denize 100 metre mesafede, hem ev hem de hotel konforunda hizmet verilecek 42 rezidans olarak 37 bin metrekare arazi üzerine tasarlandı. Projenin ayrıca 600 metre uzunluğunda özel Barbaros plajı ve koyu bulunuyor”dedi. 

 

İSTENİRSE KİRALANACAK

Rezidansların komple mobilyalı teslim edilecek şekilde tasarladıklarını kaydeden Şener, “Rezidanslar kullanılmayan zamanlarda otel hizmetleriyle kiralanabilecek ve böylece gidilmeyen zamanlar da değerlendirilebilecek. Projedeki ana temamız bavulunuzu alın, gelin” diye konuştu.


OTEL HİZMETLERİ

Yalıçiftlik Mevkii’nde Kempinski Barbaros Bay Oteli’nin yanında yer alan projede süit sahipleri; 6 bin metrekarelik spa, Kids Club, 6 adet restoran gibi otel hizmetlerini alacak. 


İKİNCİ ETAP YOLDA

Mayıs 2020’ de teslim edilecek farklı konsepteki 73 rezidanstan oluşan Barbaros Valley’in satışları başladı. 

 Barbaros Valley rezidansları yılın her mevsimi kullanılmak üzere tasarlandı. 185 metrekare ve 240 metrekare arasında değişen rezidansların tamamı dubleks 2+1 ve 3+1’lerden meydana geliyor.

www.barbarosresidences.com


Geri Dön