19 / 04 / 2024

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!

Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği Onursal Başkanı Barış Aydın, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD Türkiye Genç İşadamları Derneği Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandumu değerlendirdi.




ASİAD (Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği) Onursal Başkanı Barış Aydın, MASFED, BOD, OTONOMİ (Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu, Başkent Otomotivciler Derneği, Otonomi) YKB Aydın Erkoç, TÜGİAD (Türkiye Genç İşadamları Derneği)  Ankara  Şubesi Başkanı Ercan Kahraman referandum sonucunu değerlendirdi. İşte o değerlendirmeler...


Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!


AYDIN ERKOÇ (MASFED, BOD, OTONOMİ YKB)

Aziz milletimiz ülkemizin geleceği için ‘evet’ demiştir. Birliğin bütünlüğün sağlanacağı, tüm Türkiye’nin bir olabileceği güzel geleceklere gideceğiz. Bundan sonra işimize gücümüze odaklanıp çalışmaya devam etmemiz lazım. Yöneticilerimiz de durumu değerlendirip üzerine düşeni yaparlar inşallah… Ülkemizin üretime, istihdama, markalaşmaya ihtiyacı var. Bir an evvel komşu ülkelerle de diyaloglarımızı iyileştirmemiz gerekiyor. Özellikle Avrupa ülkeleriyle... Çünkü ihracatımızın yüzde 50’ye yakını Avrupa ülkeleriyle yapılıyor. Önümüzdeki dönemin ekonominin ana gündem maddesi olduğu seçim atmosferinin yaşanmayacağı ülkemizi yarınlara taşıyacak yapısal reformların gerçekleştirileceği bir dönem olmasını diliyorum.



Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!


BARIŞ AYDIN (ASİAD ONURSAL BAŞKANI)

Halkımız güven ve istikrar ortamının devamı yönünde görüş bildirmiştir. Bu seçimde birlik, beraberliğimiz ve ülkemiz kazanmıştır. Seçimin kazananı Türkiye’dir, milletimizdir. Bundan sonra bir olacağız, birlik olacağız. Ülkemizi hem ekonomik anlamda hem de bundan sonraki dev projelerle şahlandıracağız. Yeni sistemin sağladığı istikrar ve güven ile yatırımlar hızlanacak böylece hem üretim, hem istihdam hem de ihracatımız artacak. 2023 hedeflerimize daha emin adımlarla yürüyeceğiz.


Barış Aydın: Ülkeyi dev projelerle şahlandıracağız!


ERCAN KAHRAMAN (TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı)

Seçim atmosferi geride kaldı. Yoğun bir referandum propaganda süreci geçirdik. Herkes kendince değişiklikleri anlatmaya çalıştı. Şimdi artık ekonominin ön planda olduğu, siyasetin ekonomiye etki etmediği bir döneme giriyoruz. Sürdürülebilir büyümenin anahtarı olan ekonomik ve yapısal reformların hayata geçirilmesinin önü açılmıştır. Ülkemiz için ekonomimiz için güzel bir gelecek olmasını diliyoruz.





Geri Dön