25 / 04 / 2024

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı!

Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Bahçetepe İstanbul

Daire fiyatlarının 158 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanarak daire sahibi olunabiliyor...





Makro İnşaat, Akyapı İnşaat ve Emlak Konut GYO ortaklığı imzası ile Başakşehir'de hayata geçirilen  Bahçetepe İstanbul  projesinin satışları sürüyor. 2012 yılından beri satışların devam ettiği Bahçetepe İstanbul Evleri projesi 81 bin 910 metrekarelik arsa alanının üzerinde inşa edildi.16 blok olarak yükselen Bahçetepe İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar farklı tipte daire seçenekleri sunuluyor.


Toplam 1.476 adet konutun yer aldığı Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı bilgisine göre daire fiyatları minimum 158 bin liradan başlıyor. Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı şu şekilde: 


Başakşehir Bahçetepe İstanbul ödeme planı: 


-Daire tutarının tamamı peşin ödenebildiği gibi, tutarın yüzde 25'lik kısmı peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar 120 aya kadar banka kredisi kapsamında vade yapılabiliyor.


Teslimatların 2014 yılının Aralık ayında yapılacağı Bahçetepe İstanbul projesinin sosyal olanakları arasında  sauna, fitness center, hamam, dinlenme alanları, tenis kortu, spor alanları ve hobi bahçeleri yer alıyor.



www.bahcetepeistanbul.com

444 61 71

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön