26 / 04 / 2024

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık!

Firma: Özkar - Özülke İnşaat

Proje: Bulvar İstanbul

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık mağaza,cafe ve kreşin açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.



Dükkan alanlarının 78 metrekareden başlayıp 489 metrekareye kadar yükseldiği  Bulvar İstanbul  Cadde  projesi toplam 1.555 adet daireden meydana geliyor.


Ortak seçenekleri arasında büyük mağazacılık, market, eczane, restaurant, kuaför, GSM operatörü, cafe ve giyim gibi alanların yer alacağı proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor.


Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesinde satış fiyatları ticari ünitelerde 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Ulaşım bilgisine göre metro durağına 1 kilometre, TEM otoyoluna 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta olan projede teslimler Haziran 2016'da yapılması öngörülüyor.  


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satılık 24 tane mağaza, 1 tane cafe ve kreşin açık artırma usulüyle 29 Kasım Pazar günü satışa çıkarılacak. Proje www.bulvaristanbul.com.tr web sitesinden ön talebin toplanıyor.


Telefon: 444 66 10 

www.bulvaristanbul.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön