25 / 04 / 2024

Başakşehir Evvel İstanbul nerede?

Başakşehir Evvel İstanbul nerede?

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Evvel İstanbul

Evvel İstanbul projesinde daireler 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Proje 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Başakşehir Evvel İstanbul nerede?



"Başakşehir  Evvel İstanbul  nerede?" sorusunun yanıtını vermeden önce proje özelliklerinden bahsedelim. Proje İntaya, İntes ve EYG Yapı imzası ile inşa ediliyor.


Başakşehir'in Kayaşehir bölgesinde yükselen Evvel İstanbul projesinde 678 adet daire yer alıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 63 metrekare ile 223 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Başakşehir Evvel İstanbul projesinde yüzde 20 peşinat ödendiğinde, kalan bedel için banka kredisi ile vade yapılıyor.


Başakşehir Evvel İstanbul projesinde daireler 209 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 


Evvel İstanbul 40 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Projede fitness center, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve sauna gibi alanlar yer alıyor. 


Başakşehir Evvel İstanbul nerede?

Adres:Kayaşehir Bulvarı No.2 Başakşehir / İstanbul


Evvel İstanbul iletişim

Tel: 0216 527 56 19 

Web: www.evvelistanbul.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön