26 / 04 / 2024

Başakşehir Mavera projesinde 512 bin TL'den başlıyor!

Başakşehir Mavera projesinde 512 bin TL'den başlıyor!

Firma: Makro İnşaat

Proje: Mavera Başakşehir

Dairelerin 512 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Mavera Başakşehir projesi İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde inşa ediliyor. Projede yer alan dairelerin satışlarına devam ediliyor...



Toplam 274 adet daireden meydana gelen  Mavera Başakşehir  projesi, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 8 oda 1 salon konut alternatiflerinden oluşuyor.


Başakşehir Mavera projesinde 512 bin TL den başlıyor!


6 blok halinde yükselen Mavera Başakşehir'de 70 adet ticari birim de bulunuyor. Proje, İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde yaşama geçiriliyor.


Dairelerin alanlarının 190 metrekare ile 550 metrekare arasında değiştiği Mavera Başakşehir Evleri,  Makro İnşaat  projesi olarak inşa ediliyor. Projede daire satışları devam ediyor.


Başakşehir Mavera'ın sosyal alanları arasında; yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, açık hava sineması, yürüyüş parkurları, kreş, gölet, şelaleler,kapalı otopark, misafir otoparkı, okuma salonu, çok amaçlı salon, restoran, cafe, taziye odası, mescid, fitness center, hamam, sauna, spa ve buhar odasına yer veriliyor.


Başakşehir Mavera projesinde 512 bin TL den başlıyor!


Teslim tarihi Haziran 2014 olarak belirlenen Başakşehir Mavera projesinde konut sahibi olmak için konut tutarının 4'te biri peşinat veriliyor. Kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor. Projede 3+1 daireler 512 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Telefon:0212 659 62 22

Web adresi: www.maverabasaksehir.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön