17 / 04 / 2024

Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi!

Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başakşehir Nidapark Evleri projesinde 2+1 daire fiyatları 522 bin liradan başlayarak değişiyor...




24 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor olan Başakşehir Nidapark Evleri projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçiriliyor. Başakşehir Nidapark Evleri projesi 5 blok olarak tasarlandı.


Başakşehir Nidapark Evleri projesi 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşuyor. Başakşehir Nidapark Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor.


Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi ile 444 4 846 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Başakşehir Nidapark Evleri teslim tarihi Ekim 2017 yılı olarak belirlendi.


Başakşehir Nidapark Evleri projesinde daire fiyatları 522 bin liradan başlıyor. Başakşehir Nidapark Evleri projesinde yüzde 25 peşinatla banka kredili ödemeler yapılıyor.


Başakşehir Nidapark Evleri projesinde konutlar, 58,78 metrekare ile 209,48 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. Başakşehir Nidapark Evleri'nde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, otopark, çok amaçlı salon gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi!

Başakşehir Nidapark Evleri adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu No: 6 Başakşehir, İstanbul



Başakşehir Nidapark Evleri satış ofisi

Tel: 444 4 846

Web: www.nidaparkbasaksehir.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön