20 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir satılık daire!

Başakşehir Vadişehir satılık daire!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte sunuluyor. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları, şehir hastanesi,metroya yakın mesafede yer alıyor..



Başakşehir  Vadişehir  projesi toplam 550 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Toplam 650 adet daireden oluşan proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor.


Başakşehir Vadişehir projesi şehir hastanesi,metroya, şehir parkı, okullar ve kamu alanlarına yakın mesafede yer alıyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanında yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir projesinde dairelerin alanları 127 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen büyüklüklerle dizayn edildi. Projedeki daireler 2017 yılının ilk çeyreğinden teslim edilecek.


Başakşehir Vadişehir projesinde yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kreş, hobi odası, Türk hamamı, sauna, koşu ve yürüyüş yolları ve fitness salonu gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Başakşehir Vadişehir projesinde satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi. Projedeki daireler metrekare birim bazında lansmana özel 2 bin 850 TL'den başlıyor.


Başakşehir Vadişehir iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön