26 / 04 / 2024

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları!

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Başakşehir Vadişehir satış fiyatları konutların planlarına göre değişiyor. 50 bin metrekarelik arsa alanına sahip proje Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası ile yükseliyor.



Vadişehir Başakşehir Residence'de yüzde 30 peşin ödemelerde, kalan yüzde 70'lik bedel için 48 ay vade farkı olmadan taksit imkanı sağlanıyor. 


Konut seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'lerin yer aldığı Vadişehir Başakşehir Evleri 550 milyon TL yatırımla inşa ediliyor. Proje Bordo Yapı, Irmak Group, Çolakoğlu Group ve İntes Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


Başakşehir Vadişehir satış fiyatları dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Arsa alanı 50 bin metrekare olarak belirlenen projede 650 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor. 


Vadişehir Başakşehir Rezidans'ta Türk hamamı, sauna, çocuk oyun alanları, kreş, yürüyüş yolları, yüzme havuzu, koşu alanları, fitness center, hobi odası gibi ortak yaşam alanları sunuluyor. 


Başakşehir Vadişehir satış fiyatları 496 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projenin 2017 yılı Nisan ayında teslim edilmesi öngörülüyor. 


Vadiyaka Başakşehir Evleri adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir / İSTANBUL


Vadişehir Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


Geri Dön