25 / 04 / 2024

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonra yapılması planlanıyor. Toplam 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası bulunan proje Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. etabı olarak yükseliyor.



Başakşehir Vaditepe Göl Evleri projesinde dairelerin tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projenin lansmanı bugün yapılacak.


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri projesinde daielerin fiyatları henüz netleşmedi. 300 bin metrekarelik Bahçeşehir Park rekreasyon alanı üzerinde bulunan projede cadde dükkanları da bulunuyor.


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri projesinde kapalı yüzme havuzu, araç şarj üniteleri, kapalı otopark, misafir otoparkı, mini golf sahası,bay-bayan fitness salonu, kapalı çocuk havuzu bulunuyor.


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri projesi Vaditepe Bahçeşehir projesinin 3. ve lüks etabı olarak hayata geçiriliyor.  Kiptaş  imzasıyla yükselen projede 26 bin metrekarelik Bahçeşehir Göleti manzarası yer alıyor.


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri teslim tarihi olarak 30 ay sonrası öngörülüyor.  Vaditepe Bahçeşehir projesinde toplam 4 bin adet konut bulunuyor.


Başakşehir Vaditepe Göl Evleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön