19 / 04 / 2024

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat!

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat!

Firma: Fuzul İnşaat

Proje: Vadi Yaka

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi konum ve metrekarelerine göre değişiklik gösteriyor. Fuzul İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje Botanik Parkı’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor.



Vadiyaka Başakşehir'de teslimlerin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. 


Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat listesi cadde dükkanlarının büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Projede firma bünyesinde 24 ay sıfır faiz seçeneği sunuluyor. 


Toplamda 42 adet dükkanın açık artırma ile satışa çıkarıldığı Vadiyaka Cadde Başakşehir'de Türk Hamamı, kafeterya, 2 adet kapalı yüzme havuzu ve sauna gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


Fuzul İnşaat imzası taşıyan Vadiyaka Residence'de konutlar 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Proje 361 adet konut ve 56 adet dükkandan oluşuyor. 

Başakşehir Vadiyaka Dükkanları fiyat!

Açık artırma ihale tarihi 24 Ocak 2016 olarak belirtilen Başakşehir Vadiyaka'da dükkan fiyatları 199 bin TL ile 2 milyon 500 bin TL arasında değişiyor. Projede konut fiyatları 480 bin TL'den başlıyor. 


Fuzul Vadiyaka Başakşehir projesi metro İstasyonuna 2 dakika, Şehir Hastanesi'ne 1 dakika, Botanik Parkı’na 5 dakika, Olimpa Alışveriş Merkezi’ne 3 dakikalık yakınlıkta bulunuyor. 


Telefon : 0212 488 48 04

Web: http://www.vadiyaka.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön