26 / 04 / 2024

Başbakan Erdoğan: Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün açılışını 15 Şubat'ta gerçekleştireceğiz!

Başbakan Erdoğan: Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün açılışını 15 Şubat'ta gerçekleştireceğiz!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul belediye başkan adayları tanıtım töreninde yaptığı konuşmada Haliç Metro Geçiş Köprüsü'ne de değindi...




AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendilerinin bir yerden emir alarak değil, halktan aldıkları emirle hareket ettiklerini belirterek, "Bize lobiler emir veremez, bize emri sadece halkımız verir ve biz halkımızın karşısına yerel yönetimlerde 5 yılda bir, genel seçimlerde de 4 yılda bir çıkarız, verilen karara da 'baş göz üzerine' der, boyun eğeriz" dedi. 


Erdoğan, partisinin Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen İstanbul belediye başkan adayları tanıtım töreninde yaptığı konuşmada Haliç Metro Geçiş Köprüsü'ne de değindi.


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, konuşması sırasında, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a, Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nün ne zaman hizmete açılacağını sordu.


Topbaş'ın verdiği cevap üzerine konuşmasını sürdüren Erdoğan, "Kardeşlerim; inşallah, Taksim-Yenikapı, hatta 4. Levent-Ayazağa, Haliç Geçişi inşallah 15 Şubat'ta açılışını gerçekleştireceğiz, hayırlısıyla. Hey gidi CHP... Sizin hayalinizde var mı bunlar? Bunlar hep bize nasip oldu, Allah'a hamdolsun. İnşallah 30 Mart seçimlerine giderken, İstanbullu bunları da görecek. İnşallah Eskişehir-İstanbul arasındaki hızlı treni de seçime kadar yetiştirme gayretindeyiz. İstanbul'un 30 Mart'ta vereceği karar, inanın sadece diğer 80 vilayette değil, tüm dünyada yankılanacak. Büyük İstanbul'un bir kez daha büyük karar vereceğine inanıyorum" diye konuştu. 


AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan'ın konuşmasının ardından adaylar, ilçelerin isimlerinin alfabetik sırasına göre tanıtıldı. İsmi açıklanan adaylar ve değişimin yaşandığı ilçelerin belediye başkanları da kürsüye davet edildi. 


Tanıtımdan sonra, Başbakan Erdoğan, Babuşcu, Topbaş ve ilçe belediye başkan adayları toplu fotoğraf çektirdi. 


AA


Geri Dön