18 / 04 / 2024

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Basın Ekspres'e gayrimenkul yatırımı yapan kazanır!

Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Basın Ekspres hakkında iddialı konuştu. Koray, Toya Gayrimenkul'ün Toya Moda Evleri ortalama yüzde 70, Toya Vista Evleri ise yüzde 110 değerlendiğini söyledi.



Toya Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ceyla Koray, Avrupa Yakası'ndaki Basın Ekspres bölgesinin hızla değerlendiğini söyledi. Ceyla Koray, "Bölgede öyle alanlar var ki, dolar bazında 1 yılda yüzde 24 artış gördü" dedi. Koray'a göre bu artışın nedeni bölgeye yapılan yatırımların artması ve gelecek olan metro hattı. 


EV ALANA OFİS VERİYOR 


Toya Gayrimenkul'ün geçtiğimiz günlerde Mecidiyeköy'de satışa çıkardığı 'Toya Downtown'dan ev alan herkes ortak kullanıma açık ofis ve toplantı odalarına da sahip oluyor. Proje, stüdyo, 1+1 ve 2+1 konutlar ile her konuta özel ofislerin yanı sıra mağazalardan oluşuyor. Stüdyo daire fiyatları 280 bin dolardan başlıyor. 


TOYA NEXT MAYIS'TA SATIŞTA 


Basın Ekspres'teki diğer proje Toya Nexf'te ön talep dönemi sürüyor. Şu ana kadar 800'iin üzerinde talep toplandı. Toya Next, 3 konut bloğu ve 1 ticari bloktan oluşuyor. 


BEYKOZ'A LÜKS EVLER GELİYOR 


Ceyla Koray, İstanbul'un yeşiliyle tanınan semtlerinden biri olan Beykoz'da lüks konutlar yapacaklarını söyledi. Evler, 30 dönümlük arazi üzerinde yükselecek. 


TOYA VİSTA'DA ARTIŞ YÜZDE 110 


2014'te teslim edilen Avcılar'daki Toya Vista Evleri, bugüne kadar yüzde 110 değerlendi. Yüzde 93'ü dolu olan projede ev fiyatları 5 bin ile 5 bin 800 lira arasında değişiyor.



Posta 


Geri Dön