27 / 04 / 2024

Başkan Görmez Torbalı'da kentsel dönüşümü başlattı!

Başkan Görmez Torbalı'da kentsel dönüşümü başlattı!

Toplumun her kesiminin sorunlarını sahiplenen Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Çaybaşı'nda kentsel dönüşüm projesini başlattı. İlçe halkı, hastane, içme suyu ve spor tesisi sözlerini unutmayan Görmez'den umutlu..



Torbalı'da CHP'li belediyeye karşı girdiği seçim yarışını önde bitirerek başkan seçilen Adnan Yaşar Görmez, 1 yılda çalışmalarıyla halkın takdirini kazandı. Toplumun tüm kesimleriyle mesai dışında da görüşmelerini sürdüren ve Roman vatandaşların yoğun yaşadığı Çaybaşı'nda kentsel dönüşüm projesini başlatan Görmez, seçimler öncesinde Torbalı halkına verdiği hastane, içme suyu ve spor tesisi sözlerini de unutmadı. 


250 yataklı hastane

Vaat ettiği projelerle ilgili çalışma başlatan Görmez, 30 yıldır asfalt görmeyen mahalleleri asfalt ile buluşturdu. Yine 1 yıllık dönemde ilçede okul yapımına inşaat ruhsatı vermeyen bir yönetimin ardından 5 okul için ihaleye çıkıldı ve 4 okul alanı daha tahsis edildi. Belediye Başkanı Görmez, ilçe halkının yıllardır beklediği 250 yataklı hastane konusunda da harekete geçti. Hastane yapımı konusunda Torbalılılara verdiği sözü unutmayan Başkan Görmez, projeyi başlattı.

İlçede ayrıca 2 özel lise açıldı. Torbalı'ya doğalgaz gelmesi için de çalışma başlatan Başkan Görmez, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile görüşerek 6 farklı kavşak ve 7 sinyalizasyon sistemi ile ulaşım sorununu çözmeye hazırlanıyor.


İLÇE HALKI 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Beyhan Zeybeker: Torbalı'nın köyleri çok güzel. Metropolis Antik Kenti var. Bunlar da artık konuşuluyor. Torbalı'yı İzmir'e ve bütün Türkiye'ye tanıtmak lazım.

Çisem Dedeoğlu: Halkla ve Hak'la iş yapan bir belediye başkanımız olduğu için memnunum. Torbalı'yı daha yaşanılabilir bir kent haline getirmeye çalışıyor.

Ender Yaman: Halkımız belediye başkanını benimsedi. Tarihinde ilk defa bir belediye başkanımız halka kapılarını açtı. Başkanımızın halkla ilişkiler konusunda başarı notunu 10 üzerinden 10 veriyorum.

Erdem Sökmen: Özellikle sağlık konusunda ciddi yatırımlar oldu. Yıllardır bir türlü yapılamayan hastanenin inşaatına, Adnan başkanımızın döneminde başlandı. Diş hastanesi faal hale geçirildi. Bunları takdirle karşılıyorum. Ayrıca 9 okulun yapılmasında payı var. SGK binasının yerinin belirlenmesi de ilçemiz adına önemli yatırımlar arasında gösterilebilir.

Faruk Kuruş: Hastane inşaatının başlaması, ölümlü kazaların çok yaşandığı kavşakların trafiğe kapatılması çok yararlı gelişmeler. Verilen hizmetlerin daha da artarak devam etmesini, halka daha iyi ve kaliteli hizmet verilmesini temenni ediyorum.

Fikret Çil: Adnan Başkan çok güvenilir, sözünün eri, dürüst bir şahsiyet.. Son bir yılda hakkında edindiğimiz izlenim bu. Çalışmaları için konuşmak için ise daha erken..

Hasan Sak: Torbalı Belediyesi bir yıl içinde yükselişe geçti. Torbalı gün geçtikçe gelişip güzelleşiyor. Bunda belediye başkanımızın çok büyük katkısı var. Ayrıca iktidar partisi olan AK Parti'li bir belediyeye sahip olduğumuz için yatırımlar da ilçeye gelmeye başladı. Özellikle yıllardır yapılamayan hastane inşaatının başlaması çok sevindirici.

Metin Çelik: Torbalı hızla büyüyen ve gelişen bir ilçe. Bu durumu destekleyecek ve daha ileri götürecek bir başkana sahibiz. İlerleyen zamanlarda Torbalı'mız Türkiye'nin birçok ili ile yarışır hale gelecek.

Necibe Şenli: Göreve geldiği günden bu yana vatandaşlarla sıcak ilişkiler kuran, onların derdine derman olan ve çözüm üreten bir başkanımız var. Hizmet konusunda zamanla daha iyi işler yapabileceğine inanıyorum.

Nurdan Yoldaş: Torbalı işi çok zor olan bir belediye. Sürekli göç alan, eğitim, kültür, altyapı düzenleme konusunda önemli eksiklikleri olan bir kent. Ancak umut verici adımlar atılmakta.

Ömer Bayram: Özellikle sosyal etkinliklerde başarılı ve duyarlı bir belediyemiz var. Her ay farklı etkinlikler yaparak vatandaşların beğenisini kazanıyor. Belediye Başkanımızı da oldukça başarılı buluyorum.

Sertaç Ersöz: Belediye Başkanımız Adnan Yaşar Görmez'in göreve geldiği günden bu yana Torbalı ciddi değişim yaşadı. Daha kaliteli ve yararlı hizmet verilmeye başlandı. Özellikle eğitim alanında ciddi yatırımlar yapıldı. Gençlerin isteklerini kırmayan bir başkana sahibiz. Kutluyorum.

Tolga Akkaya: Anlayışlı, güler yüzlü, profesyonel bir ekip kuruldu. Çok başarılı bir belediyemiz var. Yer, mekan, şahıs veya köken ayrımı yapılmadan toplum odaklı hizmet veriliyor. Takdirle karşılıyorum.

Yeliz Çakaloğlu: Belediyemiz, ilçe merkezine verdiği önem kadar mahallelere de hizmet götürüyor. Oradaki sorunlarla birebir ilgileniyor. İnsan ayrımı yapmadan herkese eşit hizmet vermesini olumlu buluyorum.

Semra Ispartalıoğlu: Kent konseyi ile engellilerle ilgili düzenlemeler ve halka yönelik sosyal bilinci arttırıcı eğitimler başladı. Gelişmeler çok olumlu. Daha güzel projeler bekliyoruz.


Yeni Asır


Geri Dön