26 / 04 / 2024

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Başkent Emlak Konutları'ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından, Ankara ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Başkent Emlak Konutları değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından,  Ankara  ili, Çankaya ilçesi, 29396 ada 11 parselde yer alan Başkent Emlak Konutları projesindeki 13 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan değerleme raporu yayınlandı. 

Başkent Emlak Konutları ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Başkent Emlak Konutları, Ankara ili, Çankaya ilçesi, İlkbahar Mahallesi'nde yer alıyor. Projeye ulaşım özel araçlar ve toplu taşıma araçlarıyla sağlanıyor. Proje, Ankara Çevre Yolu'na 10 kilometre, Ankara Tren Garı'na 11 kilometre, AŞTİ Otobüs Terminali'ne 13 kilometre uzaklıkta konumlanıyor. 

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları projesi, bölgenin ana arterlerinden Doğukent Caddesi üzerinde yükseliyor. Projenin etrafında, e Dikmen Vadisi, TRT Genel Müdürlüğü, Panora Alışveriş Merkezi, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, Acıbadem Ankara Hastanesi, Çankaya Köşkü, Ata Kule, ODTÜ Ormanı bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Rapora konu olan gayrimenkullerin bulunduğu proje, 29396 ada 11 parselde yer alan 89 bin 502,19 metrekarelik alanlı arsada konumlanıyor. Parsel üzerinde 19 adet blok yer alıyor ve  toplam 1345 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Değerleme raporu, projedeki 13 adet bağımsız bölüme ilişkin hazırlandı. 

Değerleme raporu kapsamında, bağımsız bölümlerin gelişmekte olan bir bölgede yer alması, nitelikli ve sosyal donatılı projede bulunmaları, kat mülkiyetli olmaları, tek mülkiyetli olmaları ve alt yapısı tamamlanmış bölgede yer almaları değeri etkileyen olumlu faktörler olarak sıralandı. 

Başkent Emlak Konutları ndaki 13 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları projesinde yer alan 8 adet dairenin toplam değeri 6 milyon 342 bin TL, 5 adet dükkan nitelikli bağımsız bölümün toplam değeri 12 milyon 133 bin TL oldu. Projedeki 13 adet bağımsız bölümün toplam değeri 18 milyon 475 TL olarak açıklandı. KDV dahil toplam değer ise 20 milyon 722 bin 360 TL oldu. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"Ankara Başkent Emlak Konutları 1. Etap Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" ile ilgili "Başkent Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın


Geri Dön