26 / 04 / 2024

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri ne kadar oldu?



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Portfoyumuzde bulunan Mistral  İzmir  Towers Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Mistral İzmir projesi, İzmir ili, konak ilçesi, Mersinli Mahallesi, 8625 ada 7 parselde yer alıyor. Proje kapsamında, 1 adet 51 katlı ofis ve iş yeri, 1 adet 41 katlı konut ve otel, 5 katlı AVM bulunuyor. Projedeki 45 adet konut, Ofis bloğunda 58 adet ofis, AVM bloğunda 29 adet dükkânın değerleme raporu yayınlandı. 

Taşınmazlara ulaşım;  Ankara  Asfaltı Caddesinden Liman-Salhane istikametinde gidilirken, Manas Bulvarı geçildikten hemen sonra sağ kolda ayrılan yanyola girilmek suretiyle sağlanıyor. Taşınmazların yakın çevresinde İzmir Adliye Sarayı, İzmir Posta İşletmeleri Müdürlüğü, Sunucu Plaza, Rod Kar İş Merkezi, Sabah Gazetesi, Sunset Plaza, Folkart Towers, Ater Tower, Ege Perla projeleri, Atatürk Stadyumu, Halkapınar Metro istasyonu ile boş arsalar bulunuyor. 

Mistral İzmir projesindeki 132 adet bağımsız bölümün değeri ne kadar?

Mistral İzmir projesindeki 132 bağımsız bölümün değeri 519 milyon 174 bin TL olarak belirlendi. Yıllık toplam kira değeri ise 25 milyon 105 bin 200 TL oldu. 

Projedeki konutlar için ortalama aylık birim kira değeri 76,64 TL olarak belirlenirken, ofisler için 82,2 TL değer takdir edildi. Dükkanların aylık birim kira değeri ise 63,41 TL oldu. 

Mistral GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri III , N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca, Şirket portföyünde bulunan Mistral İzmir Towers portföyümüze ait Değerleme Raporu ekte yer almaktadır. 

Değerleme raporu için tıklayın

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön