25 / 04 / 2024

Başyapıt Dragos konut teslimleri!

Başyapıt Dragos konut teslimleri!

Firma: Başyazıcı Grubu

Proje: Başyapıt Dragos

Başyapıt Dragos projesi İstanbul Maltepe'de yükseliyor. Başyapıt Dragos konut teslimleri ne zaman?



1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dubleks dairelere yer verilen  Başyapıt Dragos  projesinde dairelerin büyüklükleri 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.

Başyapıt Dragos projesi 25 ve 3 katlı iki blok olarak Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirildi. Başyazıcı Başyapıt Dragos projesinde ayrıca, marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir arada bulunduğu 8 mağazalık butik bir çarşı da yer alacak.  

Başyazıcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Başyapıt Dragos projesi Çamoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor. Başyapıt Dragos  Evleri 150 konut, 8 adet ticari birimden meydana geliyor.

Başyapıt Dragos Evleri ortak alanlarında, açık yüzme havuzu, sporu zevke dönüştüren devasa fitnes alanı ve saunası, çocuklara özel çocuk parkı ve oyun alanları bulunuyor.  

Başyapıt Dragos Maltepe projesi konum olarak, E-5’e arabayla 2 dakika, Minibüs Caddesi’ne yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne arabayla 3 dakika, İstanbul Şehir Üniversitesi’ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi’ne arabayla 3 dakika mesafede yükseliyor.  

Başyapıt Dragos konut teslimleri!
Başyapıt Dragos teslimleri Mart 2019 tarihinde yapılacak. Başyapıt Dragos 2018 fiyat listesi kapsamında projede daireler 470 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
  

Tel: 444 90 17  
http://www.basyapitdragos.com.tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön