19 / 04 / 2024

Maltepe Başyapıt Dragos Evleri fiyat!

Maltepe Başyapıt Dragos Evleri fiyat!

Firma: Başyazıcı Grubu

Proje: Başyapıt Dragos

25 ve 3 katlı iki blok olarak planlanan Başyapıt Dragos projesinde dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin TL'den başlıyor. Proje Başyazıcı Grubu imzası taşıyor...



70 milyon TL yatırımla İstanbul Maltepe Dragos'ta hayata geçirilen  Başyapıt Dragos  projesi 32 bin metrekare inşaat alanına sahip. Proje hem şehrin merkezinde hem de şehrin stresinden uzak bir alanda yükseliyor. 


Dış tasarımında Çamoğlu Mimarlık imzası bulunan Başyapıt Dragos Konutları Ağustos 2018 tarihinde teslim edilecek. Proje 25 ve 3 katlı iki bloktan oluşuyor. 


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dubleks konut seçenekleri bulunan Başyapıt Dragos Evleri adet 150 konut, 8 adet ticari birimden meydana geliyor. 


Maltepe Başyapıt Dragos Evleri fiyat!

Başyapıt Dragos fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare fiyatları ise 6 bin ve 8 bin 500 TL arasında değişiyor. Başyapıt Dragos’ta daire büyüklükleri 82 metrekare ile 289 metrekare arasında değişiyor.


Başyazıcı Başyapıt Dragos projesinde, marketten kuaföre, restoranlardan kafeye kadar gün içinde ihtiyaç olabilecek tüm mağazaların bir arada bulunduğu 8 mağazalık butik bir çarşı ile sadece Başyapıt Dragos sakinlerinin kullanımına açık yüzme havuzu, sporu zevke dönüştüren devasa fitnes alanı ve saunası, çocuklara özel çocuk parkı ve oyun alanları bulunuyor. 


Başyapıt Dragos Maltepe projesi konum olarak, E-5’e arabayla 2 dakika, Minibüs Caddesi’ne yürüyerek 1 dakika, İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi’ne arabayla 3 dakika, İstanbul Şehir Üniversitesi’ne yürüyerek 5 dakika ve Kartal Devlet Hastanesi’ne arabayla 3 dakika mesafede yükseliyor.


Tel: 444 90 17

http://www.basyapitdragos.com.tr/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön