25 / 04 / 2024

Batı Mahal Evleri adres bilgileri!

Batı Mahal Evleri adres bilgileri!

Firma: Yalçınlar Group

Proje: Batımahal

Bahçe alanlarının 45 metrekareden başladığı projede toplam 8 bin metrekare sosyal alan için ayrılıyor. Batı Mahal Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.



Pelican Hill'in dördüncü etabı olarak hayata geçirilen proje  Yalçınlar Group  tarafından hayata geçiriliyor. Proje toplam 400 dönümlük arazi de hayata geçiriliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa edilen projede bahçe alanları 45 metrekare ile 60 meterkare arasında değişiyor. Projede toplam 8 bin metrekare sosyal alan için ayrılıyor.


Batı Mahal Evleri konumuna göre Beykent Koleji, Fatih Koleji, Mimarsinan Koleji, Alkev Koleji ve Kültür2000 Koleji, Beykent Üniversitesi, Fatih Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi ve Arel Üniversitesi'nin yeni kampüslerine yakın şekilde yükseliyor.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede inşaatının yüzde 70'i tamamlanan konutlar için 180 aya kadar TL vadelendirme bulunuyor. Projede  yüzde 30 peşinat ödendiğinde  24 aya kadar taksitlendirme sağlanıyor.


Batı Mahal Evleri adres bilgileri!

Büyükçekmece Göl Mevkii, M.Yeşilgül Cad. Pelican Hill Batı Mahal Malikaneleri 34500 Büyükçekmece - İSTANBUL


Tel: 0212 886 19 00

Web: www.batimahal.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön