24 / 04 / 2024

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...



Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde satış süreci devam ediyor. Projede 33 adet oto galeriye uygun dükkan bulunuyor. 

Teslimlerin Nisan 2022'de gerçekleştirileceği Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor, 2 milyon 500 bin TL'ye kadar yükseliyor. Projeden dükkan sahibi olmak isteyenler yüzde 50 peşinat ödeyerek, kalan yüzde 50'lik kısmını teslimde ödeyebiliyor. 

Batı Otonom da 1 milyon 150 bin TL den başlayan fiyatlarla!

11 Eylül tarihinde Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından açılışı gerçekleştirilen Batı Otonom’daki dükkanlar ikinci el motorlu kara taşıtlarının ticaretine dair çıkan son yönetmeliğe uygun olarak tasarlandı.

Projede yönetmelikteki oto galeri olarak seçilen alanın en az 80 metrekare kapalı alanı olması, proje üzerinde yerleşim yerinin olmaması, kat yüksekliklerinin 3 metreden fazla olması gibi detayların hepsine yer verildi.

Batı Otonom da 1 milyon 150 bin TL den başlayan fiyatlarla!

5 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom'un 3 bin metrekaresi kapalı alan, 2 bin metrekaresi ise açık alan olarak tasarlandı. Batı Otonom projesindeki açık alanlar dükkan sahiplerinin araçlarını sergileyeceği vitrin alanı şeklinde planlandı. Böylelikle Batı Otonom projesindeki her dükkana yaklaşık olarak 100 metrekarelik bir vitrin alanı sunuluyor.

Batı Otonom da 1 milyon 150 bin TL den başlayan fiyatlarla!

Dükkanların genel itibariyle 80 metrekare zemine oturduğu projede cepheler 6 metrekare ile 7 metrekare arasında değişiyor. Batı Otonom projesinde yer alan her bir dükkana -1. Katta, 45 metrekare kullanım alanı sağlanıyor. Projede yer alan dükkanların kat yükseklikleri de6 metre ila 7 metre arasında değişiyor.

Web: https://batiotonom.com/


Geri Dön