25 / 04 / 2024

Batı Şehir Bağcılar Evleri'nde 25 bin TL indirimle 4+1 daire!

Batı Şehir Bağcılar Evleri'nde 25 bin TL indirimle 4+1 daire!

Firma: Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama

Proje: Batışehir

'25 bin TL'ye varan indirimler' kampanyasının yer aldığı Batı Şehir Bağcılar Evleri projesinde yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Projede ilk etap teslimleri hemen gerçekleştiriliyor.



İstanbul'un Bağcılar ilçesinde hayata geçirilen  Batışehir  projesi,  Ege Yapı Group, Emlak Konut GYO ve Emlak Pazarlama  ortaklığında 700 milyon lira yatırım bedeli ile inşa ediliyor. 3 etap olarak tasarlanan projede "25 bin TL"ye varan indirimler yapılıyor.


Batışehir projesinde bulunan dairelerin tipleri  stüdyo, 1 oda 1 salon, 1,5 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks şeklinde tasarlandı.


Doğan Medya Center ve Dünya Gazetesi'nin hemen karşısında ve İstoç Oto Center'ın yanında yükselen Batışehir Evleri'nde konut ofis, ticari alanlar bulunuyor. Projede toplam 3 bin 226 adet daire yer alıyor.


Batışehir'de başlatılan "25 bin TL'ye varan indirimler" kampanya kapsamında stüdyo daireler için 5 bin lira, 1 oda 1 salon daireler için 10 bin lira, 2 oda 1 salon daireler için 15 bin lira, 3 oda 1 salon daireler için 20 bin lira, 4 oda 1 salon daire için ise 25 bin lira kazançla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. 


Birinci etap teslimlerinin hemen gerçekleştiği Batışehir Bağcılar Evleri'nde ikinci etap teslimleri önümüzdeki Nisan ayında gerçekleşecek. Projede yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.


Çeşitli sosyal olanakların yer aldığı Batışehir Bağcılar projesi içerisinde  yüzme havuzu, yürüyüş yolları, dinlenme alanları,  fitness merkezi, basketbol sahası, voleybol sahası,  sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları ve tenis kortu bulunuyor.


Batışehir nerede?

Adres:Göztepe mah. İstoç Oto Center yanı No:10 Bağcılar / İstanbul


Batışehir iletişim:

Tel: 444 5 343

Web: www.batisehir.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön