19 / 04 / 2024

Batımahal Villaları'nda yüzde 30 peşinat, 24 ay taksit!

Batımahal Villaları'nda yüzde 30 peşinat, 24 ay taksit!

Fotoğafçılık sektörü ile tanınan Yalçınlar Group, Gölmahal Villaları ile Büyükçekmece'den adım attığı inşaat sektöründe yatırıma devam ediyor. Batımahal Villaları'nda ödemeler yüzde 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile vadelendiriliyor.



Yalçınlar, 90 milyon dolarlık yatırımla 150 villadan oluşan Batımahal projesine başladı. Büyükçekmece Gölü çevresinin 6 bin villadan oluşan bir villa bölgesi olacağına dikkati çeken Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, "Büyükçekmece, özellikle villa projeleri için İstanbul'daki en önemli bölgelerden biri. Projemizin bulunduğu bölgeyi Gölvadisi olarak adlandırıyoruz. Şu an yaklaşık 3 bin villanın bulunduğu Büyükçekmece'de önümüzdeki yıllarda sayının 5-6 bini bulması bekleniyor" diye konuştu. 


Yalçın, önümüzdeki yıl aynı bölgede yeni bir projeye daha başlayacaklarını belirtti. Yeni projeleri Batımahal'i bölgedeki PelicanHill projesinin içindeki 400 bin metrekarelik alanda gerçekleştirdiklerini anlatan Hakan Yalçın, şu bilgileri verdi: 890 bin $'dan başlıyor "Yaptığımız araştırmada tüketicilerin natamam değil tastamam villa istediklerini, fiyat beklentilerinin ise 400 metrekare net bir villa için 1 milyon dolar civarında olduğunu gördük. BatıMahal'de 1.700 ile 3 bin 500 metrekare arasında arsası olan ve tastamam villalarımızın fiyatları 890 bin dolardan başlıyor. Ödemelerde ise yüzde 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile vade yapıyoruz. İnşaat seviyesi yüzde 70'i aşan villalarımız için de 180 aya kadar TL vade yapıyoruz." 


Vatan


Geri Dön