25 / 04 / 2024

Batışehir Konutları iletişim!

Batışehir Konutları iletişim!

Firma: Ege Yapı

Proje: Batışehir

Batışehir Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Stüdyodan dublekse kadar farklı daire alternatiflerinin yer aldığı projede konutlar 255 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.



Ege Yapı imzası ile hayata geçirilen  Batışehir  Evleri'nde yüzde 1 KDV oranı uygulanıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede taksitler 2 bin 297 liradan başlıyor.


İstanbul Bağcılar'da inşa edilen Batışehir Rezidans projesi stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve dubleks olarak dizayn edilen konutlardan oluşuyor. 


Batışehir Konutları iletişim için 444 5 343 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 3 etap halinde yükselen proje Atatürk Havalimanı’na 12 kilometre, Taksim’e 19 kilometre, Maslak’a 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor. 


Batışehir Bağcılar projesinde açık-kapalı yüzme havuzu, spor alanları , güvenlik, çocuk oyunları, süs havuzları, güneşlenme terasları, tenis kortu, fitness center, basketbol sahası, koşu parkuru, bisiklet parkuru gibi sosyal alanlar da mevcut.


Bağcılar Batışehir Evleri'nde daire fiyatları 255 bin lira ile 1 milyon 977 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Proje konut, ticari alanlar ve açık hava alışveriş caddesinden oluşuyor.


Batışehir Konutları iletişim

Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön