26 / 04 / 2024

Batışehir Loca satışa çıktı!

Batışehir Loca satışa çıktı!

Egeyapı Group ve Epp tarafından İstanbul Bağcılar'da yaşamın başladığı Batışehir projesinin, Loca olarak adlandırılan son etabı satışa çıktı. Tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir, toplam 900 milyon TL yatırımla hayata geçiyor.




Egeyapı Group ve Epp tarafından İstanbul Bağcılar'da yaşamın başladığı Batışehir projesinin, Loca olarak adlandırılan son etabı satışa çıktı. Tamamlandığı zaman 15 bin kişinin yaşayacağı Batışehir, toplam 900 milyon TL yatırımla hayata geçiyor. 3 bin 266 konutun yer aldığı, Doğa Koleji'nin eğitim verdiği ve içerisinde Four Points by Sheraton'un da içinde bulunduğu Batışehir'in son etabı Loca,521 konuttan oluşuyor. Alışveriş ve Yaşam Caddesi'nin üzerine inşa edilen Locada 39 ile 178 metrekare arasında 221 bin TL'den başlayan fiyatlarla 40 farklı daire tipi yer alıyor. 



Batışehir'de ticari alanların yer aldığı Alışveriş Caddesi'ndeki dükkan ve mağazalar için ön talep toplanıyor. 

123 dükkan var Alışveriş Caddesi ile faaliyete geçecek 123 dükkanda kafelerden restoranlara, bankalardan marketlere kadar 10 binlerce kişinin ihtiyaçlarına karşılık verilecek. EgeYapı Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı. "Batışehir yolculuğunda sona doğru yaklaşıyoruz. İlk etapta yaşamın başlamasıyla birlikte projemizdeki ticari ve sosyal alanlarda da faaliyetlerimiz hızlandırdık" dedi. 


Vatan



Telefon: 444 5 343

Web adresi: www.batisehir.com


Geri Dön