27 / 04 / 2024

Batman Q Otel'in inşaatı tamamlandı!

Batman Q Otel'in inşaatı tamamlandı!

Batmanlı işadamı Necat Aydiş, Ankara’da 4 yıldızlı modern otel yatırımını tamamladı. 2 yılda yapımı tamamlanan 9 katlı Q Otel'in bu ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor. 



130 yatak kapasiteli Q Otel Eski Dedeman Oteli yakınında Kavaklıdere mevkisinde inşa ediliyor. Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre, yaklaşık 10 milyon dolara mal olan modern otelin yapımına 2016 yılında başlandı. 

Otelin bu ay içinde hizmete açılacağını söyleyen Necat Aydiş: “2016 Yılında yapımına başladığımız otelin inşaatı tamamlandı. Profesyonel personel ve temiz odalarımıza sahip otelimizde Batmanlı hemşerilerimiz de gönül rahatlığıyla konaklayabilecek” diye konuştu. 

Batman Q Otel in inşaatı tamamlandı! 

İnşa edilen otelin açılış hazırlıklarını yaptıklarını söyleyen işadamı Aydiş, şu açıklamalarda bulundu: “Turizm yatırımımızın devamını memleketimize de kazandırmanın çabası içindeyiz. Bu otelimizin bir benzerini de Batman’a kazandırmak istiyoruz. Başkentin kalbine modern bir oteli kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Ankara’ya gelecek hemşerilerimiz burada ağırlamaya hazırız.”


Geri Dön