23 / 04 / 2024

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman SGK binası Ağustos'ta tamamlanacak! 

Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan ve 3 yıldır yapımı devam eden Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatının Ağustos ayında biteceği açıklandı. 



Yapımına 3 yıldır devam edilen ve bir önceki firmanın yarım bıraktığı Batman Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının inşaatı Ağustos ayında bitecek. 

Batman Çağdaş Gazetesi'nde yer alan habere göre; 3 yıldır yapımı süren 5 katlı SGK binası Ağustos’un sonunda hizmete açılacak. Batman’ın eski ilçe otogarı binasının yerinde bulunan  5 katlı SGK binası inşaatı Ağustos ayında bitirilerek hizmete açılacak. Daha önce yapımını üstlenen  firmanın işi yarıda bırakmasının ardından bina 5.5 milyon TL ile yeniden ihaleye verilmişti. Binanın yapımı daha önce Bilsun firması tarafından üstlenilmişti.  SGK İl Müdürü Alaettin Öktüren binada çalışmaların hızlandırıldığını anlatarak “Büyük bir ihtimalle yeni binayı Ağustos’un sonunda teslim alacağız” açıklamasını yaptı. Ayrıca, SGK binasının 600 bin nüfuslu Batman’da 101 Bin 607 SGK, Bağ-Kur ve emekliye hizmet verdiği açıklandı. 

Batman Ciğerlo kura sonuçları kazananlar listesi!


Geri Dön