24 / 04 / 2024

Bauhause Ankara Yenimahalle'de şube açtı!

Bauhause Ankara Yenimahalle'de şube açtı!

Konusunda Türkiye lideri BAUHAUS’ un 12 bin metrekare satış alanı ve 120 bin ürün çeşidine sahip BAUHAUS Yenimahalle şubesi 16 Mayıs Cumartesi günü kapılarını açtı.



Türkiye’deki ilk yatırımını 1996’da İstanbul’da gerçekleştiren BAUHAUS’un Ankara’daki üçüncü şubesi Yenimahalle Gimat kavşağında hizmete girdi. Tüketicilerin atölye, ev ve bahçeleri için ihtiyaç duydukları her ürünü rahatça bulabildikleri, tek çatı altında keyifli bir alışveriş imkanı sunan BAUHAUS Yenimahalle, 12 bin metrekare satış alanında 120 bin ürün çeşidi ile hizmet veriyor.


Ankaralı özel konukların, yerel protokol mensuplarının ve ziyaretçilerin katılımıyla gerçekleştirilen açılış etkinliğinde BAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve  konuklarla birlikte kurdele keserek BAUHAUS Yenimahalle’nin kapılarını ziyaretçilere açtı. Yerel protokol ve Ankara’nın tanınmış simalarından oluşan konuklar şube içinde tanıtım turlarına katıldı. Açılış sebebiyle firmalar da özel etkinlikler düzenledi. Artema Aç-Kapa Yarışması, Fırında Kurabiye Dağıtımı, Palyaço ve Yüz Boyama, Burcu Esmersoy ile Schneider ürün tanıtımı, Saba Tümer ile Marshall Boya Uygulaması, Vatan Şaşmaz ile Polisan Puzzle Yarışması,  Kumaş Boyama, Vidalama Yarışması, Paintball Yarışması, Bando gibi gün boyu süren etkinliklerle ziyaretçiler eğlenceli ve keyifli bir alışveriş yaptılar. Ayrıca firmalar açılışa özel hediyeler dağıttılar.


BAUHAUS Türkiye’nin 10. Şubesi BAUHAUS Yenimahalle’nin açılış etkinliğinde konuşanBAUHAUS Türkiye Genel Müdürü Erol Yelmer: “Yenimahalle’de Ankara’nın üçüncü  Bauhaus’unu açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ankaralıları gerçek yapı marketi konseptiyle, en fazla ürün çeşidiyle, en düşük fiyat garantisi vererek ağırlamaya bu şubemizde de devam edeceğiz. Ankara’daki ilk şubemizi Cepa Alışveriş Merkezinde, ikincisini Etlik’te Forum Alışveriş Merkezinde açmıştık. Üçüncüsünü de aldığımız talep üzerine Ankara’nın hızla gelişen cazip bölgesi Yenimahalle’de açtık. Bu şubemizde 1000’in üzerinde yerli firmadan mal ve hizmet

alarak, istihdama ve üretime katkı sağlarken, personel eğitimine de büyük önem veriyoruz  ve ‘yoğun işbaşı eğitimi’ni sürdürüyoruz” dedi.


BAUHAUS Türkiye, yatırım yaptığı bölgelerdeki küçük ve orta ölçekli kuruluşlardan mal ve hizmet temin ederek, Avrupa’daki tüm şubelere ihracat kapılarını yerli üretici için aralayarak, bölgesel üreticiye  destek sağlıyor.


Geniş kapsamlı hizmet çeşitleri, kaliteli servisi,  fiyat avantajları ve uyguladığı birçok  ilk iletüketicinin gönlünde taht kuran, Türkiye’de “kendin–yap” (do-it-yourself) kavramını yerleştiren BAUHAUS, kuruluşunun 55. yılında 18 ülkede 300’ü aşkın şubesi, 15 binden fazla çalışanı,  120 bin ürün çeşidi ile Avrupa’nın en başarılı şirketleri arasında yer alıyor.


Ankara’nın hızla gelişen cazip bölgesi Yenimahalle’de kapılarını açan BAUHAUS, yüzde yüz yerli yönetimi, deneyimli ve eğitimli personel kadrosuyla her gün 08.30-22.00 saatleri arasında Ankaralıları bekliyor.



Geri Dön