23 / 04 / 2024

Bay İnşaat 'ın Maslak projesi Nisan 'da satışta!

Bay İnşaat 'ın Maslak projesi Nisan 'da satışta!

Bay İnşaat yeni projesini Maslak"ta inşa edecek. 39 bin metrekare alana kurulacak olan projenin ismi Nisan ayında açıklanacak



Bay İnşaat"ın Maslak projesi; rezidans, otel, konsept bir AVM ve ofislerden oluşan mixed-use bir proje olarak planlandı.

Maslak"ta inşa edilecek olan proje 39 bin metrekare alana kurulacak. Projenin toplam inşaat alanı 235   bin metrekareyi bulacak. Ekim 2010"da inşaatına başlanan projede teslimler 2013"den itibaren etap etap yapılacak.

500 konuttan oluşacak olan projede daire tipleri stüdyodan penthouselara kadar değişiyor. Minimum metrekareli konut alanı 70 metrekare.  Projenin ruhsat Mimarı ise  Turgut Toydemir.

BAY İnşaat, 140 bin metrekare satılabilir alana sahip ruhsatı alınmış ve uzun zamandır merakla beklenen yeni Maslak Projesi ile farklı bir boyuta taşıyor. Maslak projesi; rezidans, otel, konsept bir AVM ve ofislerden oluşan mixed-use bir proje olarak planlandı. Zaman kavramının çok değerli olduğu günümüz profesyonel yaşamında evi ile işi arasında ulaşım sorunu yaşamak istemeyen, bunu isterken özel hayatının sinema, eğlence, kültürel faaliyetler, alışveriş, spor vb. sosyal ihtiyaç ve gerekliliklerini yine trafiğe girmeden kendi yaşam alanı içerisinde karşılanmasını talep eden bir hedef kitleye yönelik tasarlandı Maslak Projesi.

Dünyada 14 farklı ülkede ofisleri bulunan, dünyanın en büyük lider mimari gruplarından biri olan İngiliz Chapman Taylor Architects ile Türkiye"nin sayılı mimarlarından Sinan Kafadar/METEX imzalarına sahip Maslak Projesi, yeni dostları ile Maslak"ta, BAY İnşaat standartları ve gelenekleri çerçevesinde buluşmaya hazırlanıyor.

İstanbul"un iş ve finans merkezi olan Maslak"ta yer alacak bu proje 39"ar katlı 2 kule"den oluşacak. Proje içinde bir otel ve rezidanslar ile alt katlarda yatay yerleşimde özel bahçeler içinde yer alan ofisler bulunacak. Bu büyüklükte muazzam yatay bahçelerin ofisler ile iç içe geçtiği konsept bir AVM ile birleştiği farklı ve ayrıcalıklı başka bir mixused proje bulunmamaktadır.
İki bloktan meydana gelecek olan Maslak projesinde binalar  42 katlı olarak tasarlandı. Binaların taban oturumu ise 29 bin metrekare.

http://www.bayinsaat.net/
0212 229 71 72
0212 229 79 69


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön