24 / 04 / 2024

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.



Yılın ilk aylarından itibaren Türkiye'nin dört bir yanında hızla açtığı yeni restoranlar ile büyümesini sürdüren Baydöner, 07 Ağustos'ta Viaport Venezia'da yenilenen konseptiyle açtığı restoranı ile İstanbul'da 23, toplamda ise 98 restorana ulaştı. Markanın hedefi yurt dışı yatırımlara ağırlık vererek AB pazarında 4 yılda 40, yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere toplamda ise 5 yıl içinde 300 mağazaya ulaşmak.


Markanın yeni şubesi, modernize edilmiş yeni mağaza konseptiyle ve benzersiz iskender lezzetiyle damaklarda iz bırakmayı hedefliyor. Restoran, 90 misafiri aynı anda ağırlayabiliyor.


Firmanın CEO'su Bülent Polat konuyla ilgili açıklamasında: "Bugün 38 şehirde 98 restorana ulaştık ve çok yakında 100. restoranımızı açmak için hazırlanıyoruz. Hedefimiz AB pazarında 4 yılda 40, Türkiye ve yurtdışı toplamında ise 5 yılda 300 mağaza. Dönerde markalaşma yeni başladı. Daha gidilecek çok yol var. Biz şu anda 98 mağaza yaptık ama bunun aslında 500-1000 adet olması lazım. Çünkü Türkiye bir döner ülkesi. 500-600 şubelik hamburger zinciri, tek bir markanın pizza zinciri var. Global markaların becerdiği iş planını doğru kurgularsak yapılacak iş çok. Bizim yol haritamız öyle 3-5 yılık değil çok daha uzun. Ülkenin de potansiyeli var. Gelecek dönemde dönerde küçük küçük dükkânlar tek bir marka altında konsolide olacaklar. Asıl patlama, değişim o zaman başlayacak. Dönerde 3-5 sene içinde binli rakamlar konuşulacak. Bu bizim asıl hayalimiz. O konsolidasyonu hem Türkiye’de hem yurtdışında yapmak." şeklinde konuştu.


Geri Dön