25 / 04 / 2024

Baymak kış ayları için tavsiyelerde bulundu!

Baymak kış ayları için tavsiyelerde bulundu!

Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu sağlayan , modern teknolojisi ile dikkat çeken ürünleri pazara sunan yoğuşmalı kombinin lideri Baymak’tan sizlere kış ayları için önemli bir tavsiye…




Kombinizin sağlıklı ve düzenli çalışması için yılda 1 kez  periyodik bakım yapılması gerekir. Kombiniz kış boyu fazla mesai yapacağından ve aralıksız beş ay boyunca çalışacağından kışa girerken yaptıracağınız kombi bakımı, hem yakıt ve enerjiden tasarruf sağlamanızı hem de zamansız arızaya karşı önlem almanızı sağlar. Üstelik cihazınızın yedek parça ve kullanım ömrünü uzatarak, kombinizi yıllarca, masrafsız ve güvenli, ilk günkü gibi kullanmanıza yardımcı olur.


Kombi bakımı için çağırdığınız yetkili servis, kombide gaz kaçak kontrolü, elektriksel kontroller, mekanik ve hidrolik kontroller, tesisat filtrelerinin temizlenmesi, genleşme tankının basınç kontrolü, bacalı kombilerde baca çekiş kontrolü ve temizliği, kombi yanma odasının temizliği, hermetik kombilerde baca fan gurubunun temizliği, cihazın fonksiyonel çalışma testi gibi bir dizi işlem gerçekleştirir. Bu işlemlerin sonucunda kombiniz kışa hazır duruma gelecektir. Ancak aksi durumlarda kombinizi çalıştırabilmeniz için sizin de evde uygulayabileceğiniz Baymak’ın önerdiği basit yöntemler var. İşte bunlardan birkaçı:


Kombiye elektrik gelip gelmediğini anlamak için muhakkak sigortasını veya fişini kontrol edin.

Gaz ve su vanalarını kontrol edin, açık olduğundan emin olun, unutmayın vana açık konum borulara paralel konumdur.


Kombinizin su basıncı ortalama 1,5 bar olmalıdır. Eğer su basıncı 0,5 bar  altında olursa kombi emniyet olarak devre dışı olur ve çalışmaz.

Kombinin baca borusunu kontrol edin, yerinden oynamış olabilir. 



Kesintisiz Müşteri Memnuniyeti!

Baymak, Türkiye genelinde 250’nin üzerinde yaygın yetkili servis ağı ve güvenilir servis organizasyonu ile tüketicilerinden gelen her türlü talep, öneri ve şikayete en kısa sürede cevap vererek çözüm sunar. Baymak’ın ana hedefi  “ %100 müşteri memnuniyeti”dir.


Konusunda uzman servis teknisyenleri, Türkiye standartlarını değiştirecek bir hizmet anlayışı ile Baymak tüketicilerinin kapısını çalar. Randevularına sadık ve güleryüzlü hizmet, yeterli teknik donanım, orjinal yedek parça, 1 yıl işçilik garantisi, uygun fiyatlı yedek parça, servis ücretleri ve profesyonel yaklaşım ile tüketici müracaatlarına en kısa sürede hizmet verilerek, Baymak tarafından üst seviyede müşteri memnuniyeti sağlanır.


Baymak Yetkili Servisleri 7x24 yanınızda!

BAYMAK, satış sonrasında bir ilke imza atarak İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli, Erzurum, Adana, Samsun, Antalya, Konya, Kayseri, Kütahya, Gaziantep, Mersin, Kahramanmaraş ve Çanakkale olmak üzere toplam 16 il merkezi genelinde gece-gündüz demeden hafta sonu ve resmi tatil günleri de dahil olmak üzere, haftanın 7 günü, günün 24 saati 7x24 Teknik Servis hizmetini kesintisiz olarak tüketicilerine sunmaktadır.7x24 Teknik Servis hizmeti tüketici taleplerine sadece telefon ile teknik destek verilmesi şeklinde bir uygulama olmayıp, gece yarısı-sabah zaman aralığında 24 SAAT gelen müracaatlar kapsamında farklı bir ücret veya ek bir ücret talebi olmadan tüm ürün grupları için en kısa sürede yerinde ürüne hizmet verilmektedir.



Geri Dön