20 / 04 / 2024

kombi bakımı

kombi bakımı

İGDAŞ, baca temizliği, kombi, şofben, soba gibi yakıcı cihaz bakımlarının bir an önce yapılmasını önerdi. İGDAŞ, doğalgaz ile alakalı sorunların yetkili kişilerce giderilmesi gerektiğini belirterek, menfezlerin asla kapatılmaması gerektiğinin altı çizdi.

Kışa girerken kombi bakımınızı yaptırın!

Kombi bakımı için hala harekete geçmedi iseniz kışa girmeden mutlaka kombilerinizi uzman bir teknik servise göstermeniz büyük önem taşıyor. Kışa girerken kombi bakımınızı kesinlikle yaptırın.

Kombi bakımı kış sezonu öncesinde yaptırılmalı!

Baymak’tan sizlere kış ayları için önemli bir tavsiye...Her alanda öncü olan ve tüketiciyi bilinçlendirme konusunda hep ilk adımı atan Lider Baymak, kombi bakımınızı kış sezonu öncesinde yaptırmanızı öneriyor...

Baymak kış ayları için tavsiyelerde bulundu!

Yüksek verimlilik ve enerji tasarrufu sağlayan , modern teknolojisi ile dikkat çeken ürünleri pazara sunan yoğuşmalı kombinin lideri Baymak’tan sizlere kış ayları için önemli bir tavsiye…

Bakımı yapılmayan kombi cep yakıyor

Doğalgazla 1986 yılında tanışan Türkiye'de 50 il konforlu ısınmaya geçerken konut ve işyeri aboneleri 6 milyonu aştı. Hızla artan tüketim geçen yıl 30 milyar metreküpü buldu. Tüketimi gittikçe artan doğalgaz harcamaları aile bütçesinde özellikle kış aylar

Kiracı mı? Ev sahibi mi? Kombi bakımını kim öder? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasında her anlamda yaşanan sıkıntılar devam ederken, evde yaşanan sıkıntılı bir surumda da masrafların kim tarafından ödeneceği maalesef sorun olabiliyor. Kiralık bir evde kombi bozulursa bakımının masrafını kim öder? 

Ev sahibi ve kiracılar bunu merak ediyor! Kombi, petek bakımı, çatı tadilatı masrafları kime ait? İşte cevabı...

Kışın yaklaşması ve havaların soğuması ile beraber kombi, petek bakımı, çatı tadilatı gibi giderler, kiracı ile konut sahiplerini karşı karşıya getiriyor. Temizlik ve bakım kiracıya aitken parça değişikliği ve tamir konut sahibinin sorumluluğunda yer alıyor. İşte yasal hakların detayları...

Airfel'den kombi bakım hizmetlerinde yüzde 20 indirim!

Kullanıcılarını güvenli bir şekilde kışa hazırlamak için “Kombi Bakım Kampanyası’ düzenleyen Airfel, 30 Aralık 2015 tarihine kadar müşterilerine yüzde 20’ye varan indirimle bakım hizmeti sunuyor.

İGDAŞ'tan baca temizliği ve kombi bakım uyarısı!

İGDAŞ, baca temizliği, kombi, şofben, soba gibi yakıcı cihaz bakımlarının bir an önce yapılmasını önerdi. İGDAŞ, doğalgaz ile alakalı sorunların yetkili kişilerce giderilmesi gerektiğini belirterek, menfezlerin asla kapatılmaması gerektiğinin altı çizdi.

Ray Sigorta'dan konut poliçesine ücretsiz kombi-klima bakımı!

Ray Sigorta'dan "Evimsaray" konut poliçesi sahibi olan tüm sigortalılarımız; poliçe süresi içerisinde değerlendirilmek üzere yılda 1 kez ücretsiz 1 kombi ve 1 klima bakımı yaptırabilirler.

Kombi bakımı kiracıya mı ait?

Kiralanan evlerde yaşanan demirbaş sorunlar arasında kombi arızası hususu da bulunuyor. Kiracı ve mal sahibi bu masrafların kim tarafından ödenmesi konusunda anlaşmazlık yaşayabiliyor. Peki, kombi bakımı kiracıya mı ait?

Kışa girerken kombi bakımınızı yaptırın!

Kombi bakımı için hala harekete geçmedi iseniz kışa girmeden mutlaka kombilerinizi uzman bir teknik servise göstermeniz büyük önem taşıyor. Kışa girerken kombi bakımınızı kesinlikle yaptırın.

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

İbrahim Mart: İş yeri asansörlerine günlük bakım yapılmalı!

İbrahim Mart "Vinç tipi dediğimiz, asansörler, konutta kullandığımızdan farklı makinalar. İnşaattaki makina, ekipmanların çok daha sıklıkla kontrol edilmesi ve bakımının mutlaka düzenli olarak yapılması gerekiyor" dedi.

kombi bakımı Haberi

kombi bakımı


İstanbul’a doğalgaz dağıtımını üstlenen İGDAŞ, kış bastırmadan baca temizliği, kombi, şofben, soba gibi yakıcı cihaz bakımlarının bir an önce yapılmasını önerdi. Tüm fosil yakıtların kullanımında hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurgulayan İGDAŞ; tatsız, renksiz, kokusuz olması nedeniyle ‘sessiz katil’ diye tanımlanan karbonmonoksitin, yapısında karbon bulunan fosil yakıtlarda, tam yanmama nedeniyle ortaya çıkarak zehirlenmelere yol açtığını hatırlattı.


İGDAŞ, doğalgaz ile alakalı sorunların yetkili kişilerce giderilmesi gerektiğini belirterek, menfezlerin asla kapatılmaması gerektiğinin altı...