25 / 04 / 2024

Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim?

Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim?

Firma: Folkart Yapı

Proje: Folkart Towers

Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. İzmir Bayraklı'da yükselen Folkart Towers projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor...




Folkart Towers projesi  İzmir  Bayraklı bölgesinde  Folkart Yapı  tarafından inşa ediliyor. Bayraklı  Folkart Towers  ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Folkart Towers Bayraklı projesi 46 katlı iki kule olarak tasarlandı. Bayraklı Folkart Towers projesinde kulelerden biri şehir manzaralı, diğeri deniz manzaralı.


Folkart Towers Bayraklı projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin dolardan başlıyor. Folkart Towers Bayraklı projesinde 210 daire ve 213 ofis bulunuyor. Folkart Towers projesinde ödemeler banka kredili olarak yapılıyor. 



Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim?


Bayraklı Folkart Towers ne zaman teslim sorusuna ilk blok için hemen teslim cevabı veriliyor. Folkart Towers Bayraklı projesi 27 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.


Bayraklı Folkart Towers projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri sunuluyor. Folkart Towers Bayraklı projesinde fitness, sauna, jakuzi, Türk hamamı, yüzme havuzları, spor alanları gibi sosyal donatılar mevcut.



Telefon: 444 22 78

Web adresi: www.folkarttowers.com


projeye sor



Geri Dön