25 / 04 / 2024

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için



Baykar Genel Müdürü Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı V. Zelenskiy tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile ödüllendirildi.


Baykar Genel Müdürü Bayraktar, yaptığı sosyal medya paylaşımına "Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile taltif edildim. Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için çaba göstermeyi sürdüreceğim" notunu düştü.

Ukrayna'da kurulacak tesisin ayrıntılarını görüştüler

Ukrayna'nın başkendi Kiev’deki törenin ardından Devlet Başkanı Zelenskiy ve Haluk Bayraktar, Ukrayna’da kurulması planlanan Bayraktar fabrikasının detaylarını ele aldı. Görüşmede Ukrayna bileşenlerinin kullanarak yaratılacak yeni ürünler ele alındı. Zelenskiy görüşmede üzerinde Bayraktar motifi bulunan Ukrayna ulusal kıyafeti Vışıvanka adı verilen işlemeli gömlek Bayraktar'a hediye etti. 

Bayraktar daha öncede nişana layık görülmüştü

Haluk Bayraktar, 2020'de de Ukrayna ve Ukrayna-Türkiye ilişkilerine yaptığı katkılardan dolayı Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’den devlet nişanı almıştı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön