25 / 04 / 2024

Bayrampaşa Caprice Gold adres!

Bayrampaşa Caprice Gold adres!

Firma: Jetpa Holding

Proje: Caprice Gold

Bayrampaşa Caprice Gold adres bilgileri ve telefon numarası haberimizin içerisinde yer alıyor. Devremülk olarak tasarlanan Caprice Gold Bayrampaşa projesinde özel saray odaları ve kral daireleri bulunuyor...




Caprice Gold projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Bayrampaşa bölgesinde inşa ediliyor. Bayrampaşa  Caprice Gold  projesi  Jetpa Holding  tarafından hayata geçiriliyor. Bayrampaşa Caprice Gold adres bilgileri haberimizin devamında yer alıyor.


Jetpa Holding Caprice Gold projesi içerisinde dinlenme alanları, vale, concierge, kapalı otopark, spor alanları, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası gibi sosyal donatılar yer alıyor.


20 bin metrekare arsa alanında yükselen Caprice Gold Bayrampaşa projesi devremülk olarak tasarlandı. 300 adet saray odasının yer aldığı Caprice Gold Bayrampaşa projesinde 234 adet özel saray odası ve 14 adet kral dairesi bulunuyor.


Caprice Gold Bayrampaşa projesinde odalar 17 metrekare ile 34 metrekare arasında tasarlandı. 26 katlı tek blok olarak inşa ediliyor olan Caprice Gold Bayrampaşa projesinin bu yıl sonunda açılması planlanıyor.



Bayrampaşa Caprice Gold nerede?

Bayrampaşa Caprice Gold adres : Bayrampaşa, Forum İstanbul, ORA AVM yanı, 34035 İstanbul



Bayrampaşa Caprice Gold adres, kroki:


Bayrampaşa Caprice Gold adres!


Jetpa Caprice Gold iletişim

Telefon: 444 44 25

Web Adresi: www.caprice.com.tr


projeye sor



Geri Dön