19 / 04 / 2024

Baysaş İnşaat'ın 3 projesinde inşaat sürüyor!

 Baysaş İnşaat'ın 3 projesinde inşaat sürüyor!

Baysaş İnşaat, 150 bin lira ile 180 bin lira arasında değişen fiyatlarla 39 daireli projeyi satış duyurusu yapmadan sattı






Adana kökenli bir firma olmasına karşın İstanbul Ataşehir'de proje yapan, Fikirtepe'de ise ilk kez yüzde 100 anlaşma sağlayarak adından söz ettiren Baysaş İnşaat, şimdi de Adana'da inşa edeceği yeni bir projesinde satış duyurusu yapmadan daireleri satarak dikkatleri üzerine çekti.


Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz Baysaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Aydın, kısa sürede evlere gelen talebin altındaki asıl gerekçeyi, güven, kalite ve kalitenin uygun fiyata sunulması olarak özetledi. Şirket 1993 yılında faaliyetlerine Adana'da kuruldu. Bugüne kadar gayrimenkul, turizm ve özel sağlık sektörlerinde yatırımlar yaptı.


11 katlı 2 blokta yükselecek


Şirketin satış duyurusu yapmadığı ancak tüm evlerin tükendiği Cumbalı Evler'de tüm daireler 3+1 olarak konumlandı. Sosyal donatıların içinde bulunduğu evlerin fiyatı 150 bin lira ile 180 bin lira arasında değişkenlik gösterdi. 10'ar katlı 2 bloktan meydana gelen Cumbalı Evler'in  alt katında ise ihtiyaca yönelik ticari üniteler yer alıyor.


3 projede inşaatlar hızla yükseliyor


Şirketin halen inşaatına devam ettiği ve satışların başladığı 3 projesi bulunuyor. Üç proje de Adana'da yer alıyor. Projelerden biri Cumbalı Evler, bir diğeri, Meridian Rezidans ve üçüncü proje  Adana  Golden Tower olarak veriliyor. Adana Golden Tower'da toplam 111 daire yer alıyor. Satışlara kısa bir süre önce başlanan projenin yüzde 80'inin sahiplerini bulduğunu dile getiren Şemsettin Aydın, Golden Tower'da 185 metrekare büyüklüğünde 3+1 ve 240 metrekare büyüklüğünde 4+1 daireler bulunduğunu dairelerin fiyatlarının ise 225 bin liradan başlayıp 375 bin liraya kadar çıktığını söyledi.  Sosyal donatılar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, sauna, fitnes, çocuk oyun alanları ile 111 araçlı kapalı otopark ve misafir açık otoparkı bulunuyor.


Ataşehir'de hayat başladı


Ataşehir'deki butik projesi Gold Tower Rezirans'ta ise satışta olan 2 daire bulunuyor. Dairelerin biri 3+1, bir diğeri ise 4+1 ve tek tapuda bağımsız 1+1'i olan bir. 3+1'in fiyatı 390 bin lira, diğer dairenin fiyatı ise 1 milyon 250 bin lira olarak veriliyor. Bin 700 metrekarelik arsa üzerinde toplam 10 bin metrekarelik inşaat alanına sahip olan Gold Tower Rezidans projesinde 74 metrekare 1+1 daireden 375 metrekare 5+1'e kadar farklı büyüklükte daire seçenekleri yer alıyor. Projede açık ve kapalı yüzme havuzu, tenis kortu, basketbol sahası ve badminton sahası bulunuyor.


Fikirtepe'de Büyükşehir'in kararı bekleniyor


Fikirtepe'de 7 ada, 64 parselde yer alan toplam 251 hanenin tamamıyla yüzde 100 oranında anlaşma imzalayan şirketin buradaki projesine ise başlaması için Büyükşehir'e yapılan itirazın sonuçları bekleniyor. Şemsettin Aydın, burada hak sahipleri ile anlaşma imzaladıklarını ve projeleri çizdirdiklerini dile getirerek, "Ancak Büyükşehir Belediyesi yolların genişletilmesi için 3 er metre yollardan, 10'ar metrede çekmeden alıyor. Böyle olunca bizim gibi yola cephesi olan birçok projede ciddi alan kayıpları oluşuyor. Konuyu İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne aktardık. Gelen neticeye göre Fikirtepe'de inşaatın seyri belli olacak. Burayı netleştirmeden İstanbul'da başka bir projeye başlamayı planlamıyoruz" dedi.


EMİNE AÇAR - BUGÜN GAZETESİ 


Geri Dön