26 / 04 / 2024

BCG danışmanlık şirketi İstanbul bürosunu yeniden açtı!

BCG danışmanlık şirketi İstanbul bürosunu yeniden açtı!

Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden BCG beş yıl önce kapattığı İstanbul bürosunu yeniden açtı



Dünyanın önde gelen danışmanlık şirketlerinden The Boston Consulting Group (BCG) 2005 yılında kapattığı Türkiye ofisini yeniden hizmete açtı. Türkiye'de hâlen birçok şirkete stratejik danışmanlık hizmeti veren BCG, 40 yılı aşkın tecrübesi ile ülkenin lider danışmanlık şirketi olmayı hedefliyor. 

BÜYÜK POTANSİYEL VAR
BCG İstanbul Ofisi Yönetici Ortağı Burak Tansan, "Türkiye, geçen senenin çalkantılarını en sağlam olarak atlatan ve geleceğe en yüksek beklentilerle bakan ülkelerin başında geliyor. Artan yatırımcı ilgisi ve müşterilerimizin çeşitlenen ihtiyaçları doğrultusunda hem Türk hem de çokuluslu firmalara daha yakın hizmet vereceğiz" dedi. BCG İstanbul Ofisi Yönetici Ortağı Francesco Pavoni de " Türkiye'nin hızlı ve dinamik gelişimi, makro ekonomik gelişimi ve yüksek potansiyelini göz önünde bulundurarak, BCG Türkiye operasyonlarını kuvvetlendirme kararı aldık" dedi. 5 yıldır Fortune Dergisi tarafından "Çalışmak İçin En İyi 100 Şirket" listesinin ilk sıralarında yer alan BCG, özel uzmanlık gerektiren projelerde, aralarında çok sayıda Türkün de bulunduğu yurtdışı tecrübeye sahip danışmanlardan ve konu uzmanlarından yararlanıyor.
Sabah

Konuyla ilgili basında çıkan diğer haberler

Boston Consulting Group Türkiye'de ofis açtı

Krizden en sağlam çıkan ülkelerin başında gelmesi ve artan yatırımcı ilgisi nedeniyle Türkiye'yi stratejik öneme sahip ülkeler arasında gören dünyanın önde gelen yönetim danışmanlık şirketlerinden The Boston Consulting Group (BCG), dünyada 68. ofisini Türkiye'de açtı.

BCG İstanbul Ofisi Yönetici Ortağı Burak Tansan, Türkiye pazarını çok iyi tanıdıklarını, İstanbul ofisiyle BCG için öncelikli pazarlardan biri olan Türkiye'de Türk ve çokuluslu firmalara daha yakın hizmet vereceklerini belirtti. Tansan, ofisi global stratejilerinin bir parçası olarak, stratejik öneme sahip ülkelerde güçlü olma vizyonu doğrultusunda açtıklarını söyledi.
Star Gazetesi


Geri Dön