19 / 04 / 2024

BDDK merakla beklenen o rakamları açıkladı! Tüketici kredileri...

BDDK merakla beklenen o rakamları açıkladı! Tüketici kredileri...

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçtiğimi  hafta 83 milyar 866 milyon TL artış gösterdi ve 6 trilyon 410 milyar 633 milyon TL'ye çıktı.



Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından düzenli olarak yayımlanan haftalık bültene göre, sektörün kredi hacmi 22 Temmuz 2022 tarihi  itibarıyla 83 milyar 866 milyon TL artış gösterdi. Açıklanan resmi rakamlara göre, söz konusu dönemde toplam kredi hacmi 6 trilyon 326 milyar 767 milyon TL'den 6 trilyon 410 milyar 633 milyon TL'ye yükseldi.

BDDK merakla beklenen o rakamları açıkladı! Tüketici kredileri...

Yine merakla beklenen rakamlara göre, Bankacılık sektöründeki toplam mevduat da (bankalararası dahil), geçen hafta 146 milyar 348 milyon TL artış gösterdi. Açıklanan resmi rakamlara göre, söz konusu haftada yüzde 2 yükselen bankacılık sektörü toplam mevduatı, 7 trilyon 293 milyar 856 milyon TL şeklinde oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön