28 / 03 / 2024

Beğen İnşaat'tan Şubat ayı kampanyası!

Beğen İnşaat'tan Şubat ayı kampanyası!

Şubat ayı gelince birçok firma sevgililer gününe özel ilanlarla reklam mecralarım süsler. Tüm la bizi kırmızı güller, kalpler ve 14 şubat vurgusu karşılar. İşte Beğen İnşaat'tan Şubat ayı kampanyası;



Firmalar bu dönemde televizyon reklamları, billboardlar, radyolar gibi mecralarda staııdartlaşmış kampanyalarla müşterilerine seslenerek, onları kendilerinden alışveriş yapmaya ikna etmeye çalışır. Konya Beğen inşaat bu dönemi farklı bir bakış açısıyla değerlendirerek, çok sık rastlanmayan bir kampanyaya imza attı. 



EV ALACAKLARA ÇEKİLİŞSİZ KURASIZ UMRE 

Firmalar sevgililer günü için düzenledikleri kampanyalarda çiftlere yurt dışı seyahatleri, takı hediyeleri gibi promosyonlar vaad ederken, Konya Beğen İnşaat şubat ayı içerisinde ev alacaklara çekilişsiz kurasız iki kişilik umre hediyesi veriyor. Reklam kampanyasında kullanılan "en sevgiliye" başlığı ise Şubat ayına ve bu doneme farklı bir bakış açısı ile bakıldığını özetliyor. 



"ONU SEVMEK ALLAH'I SEVMEKTİR" 

Konya Beğen inşaat adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkam Vehbi Demirci, "Biz bu dönemi insanların gerçek sevgiyi hatırlaması için farklı bir kampanya ugulama kararı aldık. Gerçek sevgi kaynağı, alemlere rahmet olarak yaratılan peygamberimizdir. "Habibullah" yani sevgili, sevilen kul peygamerimiz S.Â.V Allah'ın sevgili kuludur. Onu sevmek Allah'a olan sevgidir, Allah'ı sevmektir. Bizde bu anlayışla sevgililer günü ile özel gündem oluşturulan Şubat ayında insanlarımızın sevdikleri ile birlikte gerçek sevgiliyle gitmelerini istedik. Umre kampanyaları sıklıkla düzenleniyor. 

Ancak biz bunu çekilişsiz, kurasız olarak insanlara sunuyoruz. Bunu yaparken Şubat ayında insanlarımıza "En sevgiliyi" hatırlatmak bize ayrı bir onur, ayrı bir keyif veriyor. Bu yüzden Konya Beğen Inşaat'tan ev alacak herkese çekilişsiz, kurasız iki kişilik umre hediye ediyoruz" dedi. Vehbi Demirci açıklamasının devamında, Meram Bahar Evleri ve Osmanlı Konutları olmak üzere prestijli iki farklı projelerinin satışta olduğunu ifade ederek örnek dairelerin gezilebileceğini ve kampanya ile ilgili bilgi almak isteyenlerin 444 5 935 numaralı çağrı hattını aramalarının yeterli olacağını ifade etti. 


Yeni Haber Gazetesi


Geri Dön