23 / 04 / 2024

Beğen İnşaat

Beğen İnşaat

Şubat ayı gelince birçok firma sevgililer gününe özel ilanlarla reklam mecralarım süsler. Tüm la bizi kırmızı güller, kalpler ve 14 şubat vurgusu karşılar. İşte Beğen İnşaat'tan Şubat ayı kampanyası;

Beğen İnşaat basın toplantısı düzenledi!

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Beğen İnşaat’ın yöneticileri basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci sektör hakkında bilgi verdi..

Beğen İnşaat 2016'da 100 dairelik projeye başlayacak!

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci, "38 yıldır bütün projelerimizi alnımızın akıyla teslim ettik. İnşallah 2016'da da bin 100 dairelik bir proje yapacağız" dedi.

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1940 yılında Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış! 

1940 yılında, Beşiktaş'ın imar planı hazırlanmış. Plana göre, Beşiktaş camisinin tamamen meydan çıkarılmasına ve caddenin iki tarafındaki dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu! 

F Çeçen İnşaat Taahhüt Mimarlık Özel Sağ.Hizm.Gıda Oto.Teks.Kırt. Turz.Yapı Malz.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeçen tarafından kuruldu.

Ford Transit Minibüs'te düşük faiz fırsatı başladı! Son beş gün hemen alın! 25 Kasım 2022 fiyat listesi

Yeni bir Ford Transit Minibüs sahibi olmak isteyenler 30 Kasım​ 2022 tarihine kadar düşük faizlerden faydalanabilecek. Yeni bir Ford Transit almak isteyenler hemen alın, son beş gününüz kaldı. Peki Yeni bir Ford Transit fiyatı ne kadar? İşte 25 Kasım 2022 fiyat listesi.

Referans Beşiktaş ön talep topluyor! Kiler GYO'dan 293 konutluk yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Biskon Yapı'nın yeni projesi Referans Beşiktaş ön talep topluyor. Projede 293 konut yer alacak.

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Sakarya'da asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Sakarya Hendek'te asansör boşluğuna düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi...

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Walabıen İnşaat Tekstil Kıymetli Madenler İthalat İhracat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Demir ve Tolga Baştürk ortaklığında kuruldu.

En beğenilen inşaat şirketleri 2020!

"En Beğenilen Şirketler" araştırması iş dünyasının 20 kriterde en iyi olmayı başaran şirketlerini belirliyor. Peki araştırmada inşaat sektöründen hangi şirketler yer alıyor? 

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşen İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necim Şen tarafından kuruldu.

LaBonita Suite satılık!

Erişen İnşaat tarafından Çiğli'de yükselen LaBonita Suite projesinde ansman öncesi fırsatlar başladı. İşte LaBonita Suite satılık daire fiyatları...

Beğen İnşaat Haberi

Beğen İnşaat

Firmalar bu dönemde televizyon reklamları, billboardlar, radyolar gibi mecralarda staııdartlaşmış kampanyalarla müşterilerine seslenerek, onları kendilerinden alışveriş yapmaya ikna etmeye çalışır. Konya Beğen inşaat bu dönemi farklı bir bakış açısıyla değerlendirerek, çok sık rastlanmayan bir kampanyaya imza attı. 



EV ALACAKLARA ÇEKİLİŞSİZ KURASIZ UMRE 

Firmalar sevgililer günü için düzenledikleri kampanyalarda çiftlere yurt dışı seyahatleri, takı hediyeleri gibi promosyonlar vaad ederken, Konya Beğen İnşaat şubat ayı içerisinde ev alacaklara çekilişsiz kurasız iki kişilik umre hediyesi veriyor. Reklam kampanyasında kullanılan "en sevgiliye" başlığı ise Şubat ayına ve bu doneme farklı bir bakış açısı ile bakıldığını özetliyor. 



"ONU SEVMEK ALLAH'I SEVMEKTİR" 

Konya Beğen inşaat adına açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkam Vehbi Demirci, "Biz bu dönemi insanların gerçek sevgiyi hatırlaması için farklı bir kampanya ugulama kararı aldık. Gerçek sevgi...