26 / 04 / 2024

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.



Beşiktaş’ın Rain ile 2 yıllık 12 milyon 250 bin euro değerinde sponsorluk anlaşması yapmasının ardından, ‘’Beşiktaş’ın kripto parası var mı? Beşiktaş’ın kripto parası ne zaman çıkacak? Rain nedir?’’ soruları da gündem oldu.

BEŞİKTAŞ’IN KRİPTO PARASI VAR MI, NE ZAMAN ÇIKACAK?

Beşiktaş Token için Kointra ile anlaşma yapıldığı biliniyor. Fenerbahçe, Trabzonspor ve Galatasaray da dâhil olmak üzere birçok spor kulübünün kripto parası bulunuyor.  

 Beşiktaş ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

BEŞİKTAŞ İLE RAİN ARASINDA 2 YILLIK ANLAŞMABeşiktaş, kripto varlık platformu Rain ile 2 senelik forma göğüs sponsorluk anlaşması imzaladığını duyurdu. 2 yıllık 12 milyon 250 bin avroluk sponsorluk anlaşmasının imzalandığı toplantının ardından açıklama yapıldı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön