26 / 04 / 2024

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Beşiktaş'ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

Futbol kulüpleri de kripto para atılımları yapıyor. Beşiktaş’ın da bu yönde çalışmaları olduğu biliniyor. Spor kulüpleri token piyasasına girerken, şirketlerin de dikkatini çekiyor. Beşiktaş, kripto para platformu Rain ile 2 yıllık göğüs reklamı konusunda anlaşmaya vardı.



Futbolda sponsorların ekonomik katkılarının iyi değerlendirilmesi gerektiğini anlatan Çebi, bundan sonra gelirlerin artırılmasından başka çarenin kalmadığını ifade ederek, giderlerin düşürülmesi gerektiğini paylaştı.

 Beşiktaş ın kripto parası var mı, ne zaman çıkacak? Rain nedir?

RAIN HANGİ ALANDA FAALİYET GÖSTERİYOR?

Kripto para alanında faaliyetlerini südüren Rain’in merkezi İstanbul’da yer alıyor. Uluslararası boyutta hizmet veren Rain, Orta Doğu’da kuruldu. Bahreyn Merkez Bankası tarafından kontrol edilen Rain, Litecoin, Bitcoin, XRP ve Ethereum alış-satışlarına aracılık ediyor. Rain’in asıl merkezi de Bahreyn’de bulunuyor.

Bölgede birden fazla bankacılık ortaklığı bulunan Rain'in dünyadaki ilk lisanslı kripto para borsalarından birine sahip olduğu belirtildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön