25 / 04 / 2024

Bekçi alımı ilanına dair son gelişmeler! Bekçi alımı ilanı yayınlandı mı 2022?

Bekçi alımı ilanına dair son gelişmeler! Bekçi alımı ilanı yayınlandı mı 2022?

Bekçi alımı ilanı yayınlandı mı, yayınlanmadı mı? bu soru bekçi olmak isteyen kişilerce soruluyor. İşte detaylar!



Bekçi olmak isteyen vatandaşlar için İŞKUR üzerinden güncel personel alım ilanları yayımlandı ve yeni bekçi ilanları da paylaşılırken Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde çarşı ve mahalle bekçisi alımı için 6 adet ilan ilgililer için yayımlandı. Bu ilanlar için genel şartların yanında özel şartların arandığı bekçi alımı yapılacağı belirtildi. Söz konusu ilanlara ise 18 ile 55 yaş arası adayların başvuru yapabildiği duyuruldu.

BEKÇİ ALIMI DETAYLARI NELERDİR?

İŞKUR bekçi alımının şu an için sadece özel sektör için geçerli olacağı belirtilerek alımların farklı illerde geçerli olacağı açıklandı. Çeşitli illerde çarşı ve mahalle bekçisi alımı yapılacağı belirtildi. Aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada illere göre sorgulama yaparak bekçi alımı ilanlarına başvuru yapılabilir.

BEKÇİ ALIMINDA ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

Bu ilanlara başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar bulunmaktadır. İlk olarak adayların genel şartlara haiz olması gerekiyor. Bu şartlar da şöyle:

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
  • 18 yaşını bitirmiş olmak,
  • Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)
  • Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını yerine getirmeleri, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
  • Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor, orada yaşıyor olmak.

BEKÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Yukarıda sayılan şartların yanı sıra ilanlara başvurular aşağıdaki link üzerinden açılan sayfada e-Devlet ile giriş bölümünden giriş yapılarak özgeçmiş oluşturması halinde de yapılabileceği aktarıldı. Buna ek ilanlara şartlara haiz olmayan adayların başvuru yapamayacağı bildirildi.

İslam Memiş gram altın alacaklara son şans tanıdı! O tarihten sonra dikkat edin!

Tarım Kredi'de hangi ürünler indirimli satılacak? İşte Tarım Kredi'de indirimli satılacak ürünlerin tam listesi!

Tüketiciler Birliği ev sahiplerini uyardı: Perde takın!


Geri Dön