24 / 04 / 2024

Bekir Bozdağ’dan Yozgat'taki yıkım projelerine destek!

Bekir Bozdağ’dan Yozgat'taki yıkım projelerine destek!

Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın yürüttüğü yıkım projelerine destek verdiğini açıkladı. Bozdağ, çalışmalarla tarihi güzelliklerin ortaya çıkarılacağını söyledi.



AK Parti Yozgat Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir Bozdağ, bölgede hayata geçirilen kamulaştırma ve yıkım projeleriyle ilgili bilgi verdi. Bozdağ, Belediye Başkanı Kazım Arslan’ın yürüttüğü çalışmalara destek verdiğini açıkladı.

İleri Gazetesi'nde yer alan habere göre, Çapanoğlu Cami'nin yanlış yapılaşmadan dolayı gözükmediğini söyleyen Bozdağ, Odun Pazarı Meydanı projesinin önemi vurguladı. Bozdağ, “Çapanoğlu caminin etrafı ne yapılıyor, açılıyor. Camiyi siz yanına gidene kadar göremiyorsunuz binalardan. Neden? Vaktiyle yanlış bir imar politikasıyla Yozgat’ın hazinesi, Yozgat’ın içinde kaybolmuş” diye konuştu.

Yozgat’ın tarihi kimliğinin ortaya çıkarılması için herşeyi yapacaklarını söyleyen Bozdağ, “Kimsenin endişesi olmasın. Biz Yozgat’ı daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için, belediyeyle hükümet el ele bugüne kadar güzel işler yaptıysak, bundan sonra daha fazlasını yapmak için çalışacağız. Yozgat’ın çehresi çok değişti, bir metre dahi asfalt yoktu bu şehirde. Bu güzel çalışmalar devam edecek” diye konuştu.
 


Geri Dön