29 / 03 / 2024

Beko CM 7100 Çamaşır Makinesi kaç lira, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko CM 7100 Çamaşır Makinesi kaç lira, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Beko'nun en çok satanlar listesinde bulunan CM 7100 Çamaşır Makinesi, bebek+ programı ve buhar destekli yıkama teknolojisine sahip. Peki, Beko çamaşır makinesinde buhar özelliği nedir?  Beko motor garantisi kaç yıl? İşte detaylar...



Beko CM 7100 Çamaşır Makinesi Prosmart Inverter motoru sayesinde tasarruflu ve sessiz çalışır. Farklı giysi ve kumaş türlerini yıkama özelliği taşıyan 15 programla tüm temizlik ihtiyaçlarına cevap verir.

Beko CM 7100 Çamaşır Makinesi kaç lira, en ucuz nereden alınır? 4 Mart 2023 fiyat listesi...

Bir yıkamada kullandığı su miktarı 41 litredir. Kapasitesi 7 kilogram olan Beko CM 7100, D enerji sınıfı içerisinde yer alır. Beko'nun en çok satanlar listesinde bulunan CM 7100 Çamaşır Makinesi, bebek+ programı ve buhar destekli yıkama teknolojisine sahip.

BEKO CM 7100 ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ÖZELLİKLERİ

Bebek+ Programı
Yüksek sıcaklıkta ve özel aşamalarla yoğun bir yıkama yaparak maksimum temizlik sağlar. Böylece bebek çamaşırları üst seviye temizlik adımlarıyla yıkanmış olur. İngiltere “The British Allergy Foundation” (Allergy UK) kuruluşu tarafından test edilerek çamaşırları alerjen etkilerden arındırdığı onaylanmıştır. 

Buhar Destekli Yıkama Teknolojisi
Beko CM 7100 Çamaşır Makinesi, seçili programlarda belirli süre ve adımlarda aktifleşen buhar desteği ile kırışıklıkları azaltırken, ekstra yumuşaklık verme özelliği ile öne çıkar.

Hızlı Yıkama
Acelesi olanları en iyi Beko CM 7100, anlar. Hızlı yıkama fonksiyonu, çamaşır makinesinde seçili programların sürelerini yarı yarıya azaltır. Böylece zamandan kazanılır.

ProSmart Inverter Motor
Prosmart Inverter motor sayesinde verimli çalışan Beko CM 7100 çamaşır makinesinin ömrü uzarken enerji tasarrufu da sağlanır. Prosmart Inverter motorlu makinelerde 10 yıl motor garantisi vardır.

Beko Çamaşır Makinesi 7 kilo fiyatı ne kadar? Beko CM 7100 Çamaşır Makinesi ne kadar elektrik kullanır? Beko CM 7100 Çamaşır Makinesi  yılda kaç litre su kullanır?

 


Geri Dön