27 / 04 / 2024

Beko CM 9120 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Beko CM 9120 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 1 Mart 2023 fiyat listesi

Beko CM 9120 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi, her kıyafete uygun programlarıyla , her yıkamada kıyafetin özünü koruyarak ev hanımlarının birinci tercihi oluyor. Peki bu yıkama programları neler? 



Beko CM 9120 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nereden alınır? 1 Mart 2023 fiyat listesi
Çamaşır makineleri günümüzde olmazsa olmaz beyaz eşyalardandır. Ev hanımları tarafından kıyafetlerin hijyenik olmasının yanı sıra uzun ömürlü olmasıda önemlidir. Beko çamaşır makinesi özel tamburu ve programları sayesinde kıyafetleri yıpratmadan yıkar.

BEKO ÇAMAŞIR MAKİNNESİ ÖZELLİKLERİ

  • Özel rezistans teknolojisi sayesinde fırçasız motor yeniliği sunarak %40 düzeyinde enerji tasarrufu elde etmenizi sağlar.
  • Eko deterjan sistemi ile yıkama modunda su alırken deterjanı en iyi şekilde kullanarak  tasarruflu bir çamaşır yıkama deneyimi yaşamıza yardımcı olur.
  • Çamaşır makinesinde bulunan rezistansın üzerinde su koşullarında oluşan herhangi bir olumsuz etkilenmeleri önleyerek çamaşır performansını geliştirir.Beko CM 9120 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi makinenizin kullanım ömrünü uzatan özel kaplama yapısına sahiptir. 
  • Yüksek sıkma devri sayesinde %40 düzeyinde enerji tasarrufu sağlayarak 16 farklı programda yıkama imkânı elde etmenizi sağlar.
  • Beko CM 9120 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi Prosmart Inverter motor özelliğine sahip olmasıyla makinenin ömrünü uzatır ve enerji tasarruf ettirir.
  • Bebek yıkama modu ile yüksek sıcaklıkta ve özel yıkama adımları sayesinde yoğun yıkama yaparak, çamaşırlarınızda en üst seviyede temizlik performansı ortaya koyar. 
  • Seçili programların içerisinde belirli süre ve adımlarda çalışan buhar desteği sayesinde kırışıklık azaldığı gibi çamaşırlarada yumuşaklık meydana gelir. Böylece ütü işlemi çok kolay olur.

Peki çamaşır makinesinin hızlı yıkama programı nasıl bir yıkama işlemi görüyor? 
 


Geri Dön