26 / 04 / 2024

Beko Ocaklı Fırın 8.889 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır ? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Beko Ocaklı Fırın 8.889 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır ? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Mutfağımda hem ocağım hemde fırınım olsun diyenler ev hanımları dikkat bu haber sizi yakından ilgilendiriyor! Beko yenilikçi teknoloji ile tasarlanmış hem ocak hemde fırın olan ürününü müşterilerinin beğenisine sunuyor. İşte ürün hakkında merak edilenler ve fiyat listesi



 Beko Ocaklı Fırın 8.889 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır ? İşte 9 Şubat 2023 fiyat listesi
Ocak ve fırın ev hanımları için mutfakta önem arz eden beyaz eşyalardandır. Ancak her iki ürün farklı fiyatlarda satılmakta buda fırın ve ocağını yenilemek istenleri olumsuz etkilemektedir. Beko ev hanımlarına iyi gelecek bir ürünü satışa sundu ; Ocaklı fırın. Hem ocak hemde fırın ikisi bir arada. Böylece ev hanımları iki ürün almaktan kurtulmuş oluyor.

YOĞURT YAPMA ÖZELLİĞİ 

Beko ocaklı fırın ile kendi yoğurdunuzu yapabileceksiniz.Yoğurt yapma özelliği ile fırınınız optimum sıcaklığı ayarlayarak mayalanma süresini kısaltır ve size de ev yoğurdunu mayalanmış biçimde sunar.

EKMEK YAPMA ÖZELLİĞİ

Ocaklı fırında kendi ekmeğinizi kendiniz yapabileceksiniz. İstediğiniz unla yapmak istediğiniz ekmeği hazırlayın, Beko solo fırın ile pişirin. Her yeri eşit pişmiş çıtır çıtır ekmekler sofranızda olsun.

BUHARLI TEMİZLEME ÖZELLİĞİ

Buharlı temizleme özelliğini kullanarak fırının iç bölmesinde ulaşamadığınız veya zor temizlediğiniz bölümleri kolaylıkla temizleyebilmeniz kolay ve pratik.Tek yapmanız gereken fırının tüm aksesuarlarını çıkardıktan sonra tepsiyi en alt seviyeye, içerisine bir miktar su koyarak yerleştirmek ve fonksiyon göstergesinde buharlı temizlemeyi seçmektir. Çevrim bittiğinde fırınınızın içerisi kolaylıkla silinebilir duruma gelir.

VERİMLİ OCAK GÖZLERİ

Beko ocaklı fırın %25’e kadar daha verimli çalışan dört adet ocak gözleri ile yemeklerinizi %35’e kadar daha hızlı pişirmenizi sağlar. Yüksek verimli ocak gözleri sayesinde mutfakta geçirdiğiniz zaamandan da tasarruf etmiş olursunuz.

Peki Beko ocaklı fırın en uygun fiyata nerde satılıyor?

 


Geri Dön