24 / 04 / 2024

Beko'dan kombiye özel hizmet fırsatı!

Beko'dan kombiye özel hizmet fırsatı!

Beko kombi tercih edenler 300 liralık kombi keşif ve nakliye gibi birçok hizmeti ücretsiz alabiliyor. Beko'dan kombiye özel hizmet fırsatı sunuluyor. Beko 20 Y PRMX LCD kombi 4 yıldız enerji verimliliği sınıfında bulunuyor.



Beko, 300 TL değerindeki kombi keşif hizmeti, ürün nakliye hizmeti, eski kombinin demontaj hizmeti, kombi montaj seti ve kombi montajı ücretsiz sunuyor. Beko ayrıca kampanya süresince +1 yıl ek garanti ile toplamda 4 yıl ürün garantisini ve 1 adet yıllık bakım hizmetini tüketicilere hediye ediyor. 


1 DERECELİK HASASİYET


Beko 20 Y PRMX LCD kombi 4 yıldız enerji verimliliği sınıfında bulunuyor. LCD kontrol paneliyle son derece kolay kullanım imkanı sunan ürün kısmi yük ve 40-30 test koşullarında yüzde 109 verimli olma özelliği de taşıyor. 1 derecelik sıcak su hassasiyeti bulunan kombi, paslanmaz çelik brülör grubunda.


ENERJİ VERİMLİLİĞİ


LCD kontrol paneliyle kolay kullanım imkanı sağlayan Beko kombi arıza durumunda survivor özelliği sayesinde yetkili servis müdahalesine kadar kullanım suyunu ısıtmaya devam ediyor.


Akşam


Geri Dön