25 / 04 / 2024

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4'lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko, yeni evlenenlere, evini yenileyenlere Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Kampanya kapsamında, 4'lü çeyiz seti alana 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...



Beko'dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı geldi. Her ay peş peşe kampanyalarını duyuran Beko, bu ay da tüketicilerin yüzünü güldürüyor. 

Beko'dan 4'lü çeyiz seti alana özel, 8 bin 700 Türk Lirası değerinde 6 bölmeli derin dondurucu hediye ediliyor. Kampanya 1-15 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. 

Kampanya kapsamında Buzdolabı, Derin Dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, Solo Fırın, Ankastre Fırın, Ankastre Bulaşık, Ankastre Buzdolabı, Klima veya Kombi, 40" ve üzeri Televizyon ürünlerinin 4 tanesinin beraber alımında hediye edilecek derin dondurucunun modeli 7062 MB Derin Dondurucu olarak açıklandı. 

Beko dan yeni evlenenlere, evini yenileyenlere büyük Haziran fırsatı: 4 lü çeyiz seti alana derin dondurucu hediye! 

Beko Çeyiz Kampanyası kapsamında, ankastre ocak, davlumbaz, aspiratör, tezgah seviyesi buzdolapları, 24" ve 32" TV’ler yer almıyor. 

Oliz mobil uygulamasına özel kampanyadan her kullanıcı 1 defa faydalanabiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin hediye ürünü de sepete eklemesi gerekiyor. 

Peki Beko Çeyiz Kampanyasında hangi ürünler var? Hangi ürünün fiyatı ne kadar? İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön