26 / 04 / 2024

Bellona'nın 744'üncü mağazası Gaziantep'te açıldı!

Bellona'nın 744'üncü mağazası Gaziantep'te açıldı!

Bellona, mobilya mağazalar zincirine Gaziantep'te yeni halkalar ekledi



Bellona'nın Türkiye genelinde 744. mağazası, Gaziantep'te Hamdi Kutlar Caddesi üzerinde düzenlenen törenle hizmete girdi. Fındıkoğlu Ticaret Ltd. Şti. tarafından açılan toplam 1,600 metre karelik alanda 7 kattan oluşan showroomda, oturma grupları, panel mobilya, yatak ve bazalar, halılar ve ev tekstili ürünleri satılıyor.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, törende yaptığı konuşmada, holding bünyesinde yer alan Bellona'nın büyümesini sürdürdüğünü, Gaziantep'teki bu mağazanın ülke genelindeki 744. Bellona mağazaları olduğunu söyledi.

Aynı gün Ankara, Trabzon, Sinop, Rize ve Gaziantep'te açılışları olduğunu belirten Boydak, "Açılışlara yetişemiyoruz, açılışlardan açılışa koşturuyoruz" dedi.

Hacı Boydak, Türkiye;de en büyük 500 şirket sıralamasında her yıl üst sıralara çıktıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu yıl hedefimiz, Türkiye'de en büyük 100 şirket içinde olmak. 6 aydan beri cirolarımız çok iyi gitti. Hükümetimize ve ekonomi bakanlarına çok teşekkür ediyoruz. KDV indirimi bize ilaç gibi geldi. Bu yıl grup olarak yüzde 13 büyüme hedefliyorduk, şimdiden yüzde 13 büyüme hedefimizi gerçekleştirdik. Türkiye'nin kalkınması, üretimde ve ihracatta. Başka sansımız yok. Biz de özel sektör olarak sorumluluğumuzun bilinci içindeyiz. Hem ihracat yaptığımız ülkelerin sayısını hem rakamlarımızı artıracağız. Bu yıl grup olarak ilave 600 kişi istihdamımız oldu.Bununla da gurur duyuyoruz."

Boydak, önümüzdeki aylarda dünyadaki ekonomik sıkıntının biteceğine inandıklarını da kaydetti.

Fındıkoğlu Ticaret Ltd. Şti'nin sahibi Hacı Işık ise toplam 1,600 metrekarelik alanda hizmet verecekleri 7 katlı Bellona Showroom'da bütün ürünlerin satılacağını belirterek, "Yaklaşık 30 yıldan beri beyaz eşya sektöründe hizmet veriyoruz. Bulunduğumuz bölgede mobilya konusunda da bir eksiklik hissettiğimiz için bu mağazayı açmaya karar verdik. Bu bölgedeki en büyük showroom mağazasını açtık" dedi.
AA


Geri Dön